ΚΥΠΡΟΣ

Έγκλημα στην Κύπρο: Tους έκαψε γιατί είχαν σχέσεις με την πρώην του - Είχε έτοιμο τον τάφο του

Έγκλημα στην Κύπρο: Tους έκαψε γιατί είχαν σχέσεις με την πρώην του -  Είχε έτοιμο τον τάφο του
Η κατάσταση των δυο γυναικών αν και σοβαρή είναι εκτός κινδύνου
ALPHA CYPRUS

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τα αίτια της νέας οικογενειακής τραγωδίας στην Κύπρο -  - 59χρονος έκαψε ζωντανό τον θείο του και έστειλε με εγκαύματα τη θεία του και γειτόνισσά της στο Νοσοκομείο, προτού δώσει τέλος στη ζωή του

Πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα "Φιλελεύθερος", αναφέρουν ότι ο 59χρονος τα είχε βάλει με όλους μετά το διαζύγιο με τη γυναίκα του. Φέρεται να κατηγορούσε μάλιστα τον θείο του ότι είχαν σχέσεις με την πρώην του κάτι που ο ίδιος δεν ήθελε. Ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας μάλιστα αναφέρουν ότι ο 59χρονος είχε αγοράσει τάφο στην κοινότητα και ζήτησε μάλιστα και ταφόπλακα εξηγώντας ότι «μπορεί να πεθάνει» και γι’ αυτό είχε προβεί στην εν λόγω ενέργεια. Η κατάσταση των δυο γυναικών αν και σοβαρή είναι εκτός κινδύνου.

Το χρονικό

Tο φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε χθες Τετάρτη 9 Ιουνίου 2022 γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι, σε οικία στον Πύργο Λεμεσού. Νεκροί είναι ο 79χρονος Μιχαλάκης Μάγκας Δημητρίου και ο 59χρονος Στυλιανός Χριστοφή, ενώ σοβαρά τραυματισμένες νοσηλεύονται διασωληνωμένες και σε καταστολή στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΓΝ Λευκωσίας η 78χρονη σύζυγος του άτυχου Μιχαλάκη και η 73χρονη γειτόνισσα και ξαδέρφη του.

Ο 59χρονος φέρεται να μετέβη στην οικία των ηλικιωμένων θείων του κρατώντας μπιτόνι βενζίνης. Στο σαλόνι του μοιραίου σπιτιού κάθονταν ο 79χρονος, η 78χρονη και η 73χρονη, τους οποίους περιέλουσε με την υγρή εύφλεκτη ύλη και έβαλε φωτιά. Ο άτυχος Μιχαλάκης ξεψύχησε στη βεράντα του σπιτιού, ενώ οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο σαλόνι και υπέστησαν εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα τους.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν ήδη εξασφαλίσει μαρτυρίες αναφορικά με τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας. Ο 59χρονος δράστης φέρεται να διαφωνούσε έντονα με τη βοήθεια που πρόσφεραν οι ηλικιωμένοι θείοι του στην πρώην σύζυγο του από το Βιετνάμ και την κόρη της.

Το χέρι του 59χρονου φέρεται μάλιστα να "όπλισε" το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες γυναίκα και παιδί φιλοξενήθηκαν στο σπίτι των ηλικιωμένων, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει σε διάσταση. Ενώ και ο ίδιος φέρεται να είχε εξασφαλίσει το ίδιο χρονικό διάστημα στέγη στο σπίτι των θείων του.

Οι νενομισμένες νεκροτομές στις σορούς θύτη και θύματος θα διενεργηθούν σήμερα από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

ΠΗΓΗ: ΣΙΓΜΑ, alphanewslive.com