ΚΥΠΡΟΣ

Έγκλημα στην Κύπρο: Διασωληνωμένες οι δύο γυναίκες

Έγκλημα στην Κύπρο: Διασωληνωμένες οι δύο γυναίκες
Οι γυναίκες παραμένουν διασωληνωμένες στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας των δυο γυναικών, 78 και 73 χρόνων, οι οποίες φέρουν εγκαύματα από το χθεσινό περιστατικό στον Πύργο Λεμεσού, όπου 59χρονος φέρεται να έθεσε φωτιά σε οικία, με αποτέλεσμα ο 79χρονος Μιχαλάκης Δημητρίου, να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τις αστυνομικές Αρχές, η σύζυγος του 78χρονου και η 73χρονη γειτόνισσα και συγγενικό τους πρόσωπο, οι οποίες βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σαλόνι μαζί με τον 79χρονο, παραμένουν διασωληνωμένες στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι τρεις ηλικιωμένοι φαίνεται να μην πρόλαβαν να αντιδράσουν, όταν ο φερόμενος δράστης περιέλουσε το χώρο με βενζίνη και άναψε φωτιά, ενώ έγινε αντιληπτός να εγκαταλείπει την οικία από περίοικους, έχοντας στην κατοχή του ένα πυροβόλο όπλο.

Γείτονες προσέτρεξαν για βοήθεια όταν οι φλόγες άρχισαν να ζώνουν το σαλόνι, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και μέλη της Αστυνομίας.

Ασθενοφόρο μετέφερε τις δυο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο άτυχος 79χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Νεκρός εντοπίστηκε δυο ώρες αργότερα και ο φερόμενος δράστης, έξω από το όχημα του, ένα χιλιόμετρο από τη σκηνή, φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ σήμερα διενεργείται η νεκροτομή επί των δυο σορών.