ΚΥΠΡΟΣ

Χωρίς δηλώσεις έληξε η συνάντηση Παπαδόπουλου-Λακκοτρύπη

Χωρίς δηλώσεις έληξε η συνάντηση Παπαδόπουλου-Λακκοτρύπη

Με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο, συναντήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΚΟ, στη Λευκωσία, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης.

Για το αντικείμενο της συνάντησης, καθώς και για το ενδεχόμενο υποβολής από τον κ. Λακκοτρύπη παραίτησής του από το κόμμα δεν ανακοινώθηκε οτιδήποτε και ούτε επετράπη σε μέσα ενημέρωσης να προσεγγίσουν το χώρο της συνάντησης για τη λήψη φωτογραφιών ή/ και κινηματογραφικών στιγμιοτύπων, καταγράφηκε ωστόσο από τηλεοπτικά συνεργεία η είσοδός του στο κτίριο του κόμματος.

Μιλώντας πάντως νωρίτερα μετά την έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου ο κύριος Λακκοτρύπης είπε ότι αύριο θα ανακοινώσει την απόφασή του για το κατά πόσον θα αποχωρήσει ή όχι από το ΔΗΚΟ.

Ο κ. Λακκοτρύπης ανέφερε ότι η Κυβέρνηση, με ή χωρίς το ΔΗΚΟ θα πρέπει να προχωρήσει στο έργο της για να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.

Ερωτηθείς κατά πόσον θα παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα σε περίπτωση που του το ζητήσει ο ΠτΔ, ο κ. Λακκοτρύπης, απέφυγε να απαντήσει, δηλώνοντας ότι ο Πρόεδρος πρέπει να αφεθεί να λάβει απερίσπαστος τις αποφάσεις του.

Πηγη εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ