ΚΥΠΡΟΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση 26χρονος μοτοσικλετιστής

Σε κρίσιμη κατάσταση 26χρονος μοτοσικλετιστής

Νεαρός μοτοσικλετιστής ηλικίας 26 χρόνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά από δυστύχημα με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 18.15 το απόγευμα Ελληνοκύπριος 47 ετών από το Παραλίμνι οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Κάβο Γκρέκο – Πρωταρά με κατεύθυνση προς το Πρωταρά.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου ο 47χρονος προσπάθησε να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία του, για να εισέλθει σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία ο 47χρονος ανέκοψε την πορεία και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία οδηγείτο από Ελληνοκύπριο 26 χρόνων από το Παραλίμνι.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε κατεύθυνση από Πρωταρά προς Παραλίμνι και προσπερνούσε προπορευόμενα αυτοκίνητα σε νησίδα τροχαίας. Από το δυστύχημα ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 26χρονος που υπέστη πολλαπλά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από το δυστύχημα τόσο το αυτοκίνητο όσο και η μοτοσικλέτα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Στον οδηγό του αυτοκινήτου, που δεν έπαθε οτιδήποτε, διενεργήθηκε από την Αστυνομία έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Δεν κατέστη δυνατό να γίνει αλκοτέστ στον οδηγό της μοτοσικλέτας αφού λόγω της κατάστασης του πριν την μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, του χορηγήθηκε αίμα.

Ο 47χρονος έφερε ζώνη ασφαλείας ενώ ο 26χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής, χωρίς κράνος ενώ δεν καλύπτετο από ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης:

Το κυπριακό στη συνάντηση Αναστασιάδη – Μπαν Κι Μουν