ΚΥΠΡΟΣ

Λάρνακα: Παραλίγο τραγωδία με εξάχρονο αγοράκι

Λάρνακα: Παραλίγο τραγωδία με εξάχρονο αγοράκι

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένα εξάχρονο αγοράκι – Κινδύνεψε να πνιγεί ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του για μπάνιο στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα

Στην εντατική μονάδα του Μακάριου Νοσοκομείου στη Λευκωσία νοσηλεύεται εξάχρονο αγοράκι από την Παλαιστίνη, που κινδύνεψε να πνιγεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16.30 το απόγευμα άνδρας παλαιστινιακής καταγωγής μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά του και τον πατέρα του, που διαμένουν στην Κοφίνου, μετέβησαν για θαλάσσιο μπάνιο στην περιοχή των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Φαίνεται ότι το εξάχρονο αγοράκι ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα παρασύρθηκε από κύμα, με αποτέλεσμα να καταπιεί αρκετό θαλασσινό νερό. Λουόμενοι που βρίσκονταν κοντά στο παιδί έτρεξαν προς βοήθεια και κατάφεραν να το βγάλουν στην ακτή. Τόσο ο πατέρας του εξάχρονου όσο και ναυαγοσώστες της περιοχής του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη ασθενοφόρου.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στην εντατική μονάδα Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία.

Πηγή: 24h.com.cy