ΚΥΠΡΟΣ

Yπόθεση δολοφονίας 22χρονου Αγγλοκύπριου: Στις 13/2 η ακρόαση

Yπόθεση δολοφονίας 22χρονου Αγγλοκύπριου: Στις 13/2 η ακρόαση

Για τις 13 Φεβρουαρίου ορίστηκε η έναρξη της ακρόασης ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λάρνακα, της υπόθεσης του φόνου εκ προμελέτης του Αγγλοκύπριου Michael Antony Louis Mina, 22 χρόνων που διαπράχθηκε την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, στην περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα.

Στη σημερινή δικάσιμο ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ανδρέας Αριστείδης ανέφερε ότι αντηλλάγησαν έγγραφα με παραδεκτά γεγονότα για την υπόθεση με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου και στην επόμενη δικάσιμο θα κατατεθούν ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Πρόσθεσε ότι «μελετάται η πιθανότητα να γίνει παραδεκτή εκ μέρους του κατηγορούμενου η πράξη της θανάτωσης του 22χρονου». Εάν αυτό γίνει κατορθωτό, συνέχισε ο κ. Αριστείδης, τότε θα παραμείνει η κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και στην ακρόαση της υπόθεσης θα περιοριστούν τα επίδικα ζητήματα, καθώς η Εισαγγελία θα έχει να αποδείξει μόνο το στοιχείο της προμελέτης.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Νικόλαος Σάντης όρισε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 ως ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να αρχίσει η ακρόαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ

Σχετικές ειδήσεις