ΚΥΠΡΟΣ

Χειμωνιάτικο το σκηνικό σε αρκετές περιοχές της Κύπρου

Χειμωνιάτικο το σκηνικό σε αρκετές περιοχές της Κύπρου

Απόψε ο καιρός στην Κύπρο είναι συννεφιασμένος ενώ ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και παροδικά στα δυτικά παράλια βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Μετά το μεσημέρι πιθανό να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, στα δυτικά, στα βόρεια και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά δυτικοί ασθενείς, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στα δυτικά και στο εσωτερικό.

Το Σαββατοκύριακο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικές ειδήσεις