ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε το DNA του 33χρονου στα ρούχα και στο μαχαίρι

Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε το DNA του 33χρονου στα ρούχα και στο μαχαίρι

Το DNA του Λοΐζου Τζιωνή, που συνελήφθη για το διπλό φονικό του Στροβόλου, ταυτοποιήθηκε με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο μαχαίρι και στα ρούχα που φέρεται να φορούσε τη μέρα του φόνου, σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα.

Τα ρούχα και το μαχαίρι είχαν βρεθεί στο σπίτι του πατέρα του 33χρονου υπόπτου.

Εν τω μεταξύ, στον τόπο του εγκλήματος στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι οι δύο εκ των τεσσάρων υπόπτων για την δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πολίτη, η αστυνομία μετέφερε σήμερα στο σημείο της δολοφονίας την 22χρονη συμβία του Λοϊζου Τζιωνή Σάρα Σιάνς, για να υποδείξει στους ανακριτές την «διαδρομή» του εγκλήματος

Στην σκηνή είχε μεταφερθεί χθες και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος για να υποδείξει στους ανακριτές τι ακριβώς έγινε το βράδυ της διπλής δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη Σάρα Σιανς κατέθεσε ότι εγκέφαλος του εγκλήματος ήταν ο σύντροφος της Λοϊζος Τζιωνής, ενώ ο 22χρονος υπέδειξε τον Τζιωνή ως τον άνθρωπο που διέπραξε τους φόνους. Για το διπλό φονικό τελεί υπό κράτηση τόσο ο Τζιωνής όσο και ο ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Κρήτη: «Χαροπαλεύει» 37χρονη που κατέρρευσε την ώρα που γυμναζόταν

Σχετικές ειδήσεις