ΚΥΠΡΟΣ

Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στην Κύπρο: Έγκλημα «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στην Κύπρο: Έγκλημα «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία
Στο σημείο λίγο πριν το μεσημέρι έφτασαν ενισχύσεις για να συνδράμουν στις έρευνες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκε την Κυριακή 14/4 το πτώμα γυναίκας σε φρεάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να κλειδώνει το γεγονός ότι πρόκειται για έγκλημα. Για τις νεότερες εξελίξεις θα ενημερώσει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

Πάντως, εντατικές είναι οι έρευνες για τη διαπίστωση της ταυτότητας του πτώματος, αφού στρέφονται και στις λίστες με τα πρόσωπα που δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Εν τω μεταξύ άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκε χθες το πτώμα γυναίκας σε φρεάτιο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη δημοσιογράφο του Σίγμα, Έλενα Λουκά, στο σημείο λίγο πριν το μεσημέρι έφτασαν ενισχύσεις για να συνδράμουν στις έρευνες.

Παρέμβαση εν τω μεταξύ έκανε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης αναφορικά με το μυστήριο γύρω απ΄ τον εντοπισμό πτώματος σε εγκαταλελειμμένο λατομείο στο Μιτσερό. Ο κ. Ματσάκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για στυγερή δολοφονία.

Η επιχείρηση ανάσυρσης, που κράτησε αρκετές ώρες, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20.30 το βράδυ της Κυριακής, ενώ η πληροφορία για πτώμα στην περιοχή έφθασε στις Αρχές από τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή. Άμεσα έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Πηγή: sigmalive.com

Διαβάστε επίσης:

«Βρέχει» χιλιάδες ευρώ τις επόμενες μέρες - Πόσα λεφτά θα πάρετε

Νέος «νόμος Κατσέλη»: Ποιοι μπαίνουν, ποιοι επιδοτούνται και ποιοι μένουν «εκτός»