MEDIA

Τηλεοπτική «βόμβα»: Σε ποιο κανάλι πάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Τηλεοπτική «βόμβα»: Σε ποιο κανάλι πάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Την λήξη της συνεργασίας της µε τον τηλεοπτικό σταθµό Alpha επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες - μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram - η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Με τα «όχι» οριοθετείται ο αυτοσεβασµός (και η καριέρα...), αλλά κυρίως δοµείται η προσωπικότητα. Χρειάστηκε να πω πολλά «όχι» στη ζωή µου και δεν µετάνιωσα για κανένα».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το τηλεοπτικό κανάλι OPEN η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχώρησε από τον Alpha και έβαλε πλώρη για άλλο κανάλι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η απόφαση της αγαπημένης τηλεπαρουσιάστριας είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η Βίκυ έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ομάδα της. Στην τελευταία εγγραφή στον Alpha που η Βίκυ έβλεπε την πόρτα της εξόδου να την χαιρετάει από μακριά, τους είχε πει: «μην ανησυχείτε, ό,τι και αν συμβεί εγώ θα σας πάρω μαζί μου, στο επόμενο κανάλι εάν πάμε κάπου αλλού».

Παράλληλα, το Open TV αποκάλυψε και τα χρήματα που θα παίρνει η παρουσιάστρια στη νέα της τηλεοπτική στέγη. «Ξέρω ότι το συμβόλαιό της στον Alpha είχε διψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα και τα τρία μηδενικά. Τώρα έχει μονοψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα. Είναι περίπου στις 7.000 ευρώ», ανέφεραν στο OPEN.

Δείτε στη gallery σε πoιο κανάλι πάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Ανδρίτσαινα: Νεκρός άνδρας που συμμετείχε στην κατάσβεση

Πανικός στο αεροπλάνο: Η κίνηση του πιλότου που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές 326 επιβατών

Σχετικές ειδήσεις