PHOTOS

MEDIA

Άγριες Μέλισσες: H εξέλιξη που δεν περιμέναμε! Το spoiler και οι σκηνές που αναστάτωσαν το κοινό

Άγριες Μέλισσες: H εξέλιξη που δεν περιμέναμε! Το spoiler και οι σκηνές που αναστάτωσαν το κοινό

Καταιγιστικές ήταν για ακόμα μία εβδομάδα οι εξελίξεις στο Διαφάνι για τους ήρωες της αγαπημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρουσες θα είναι αυτές που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Την εβδομάδα που πέρασε τα δύο σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό ήταν η απομάκρυνση -με τον πλέον σκληρό τρόπο- της Ανέτ από το σπίτι του Δούκα, η σύγκρουση ανάμεσα στον τελευταίο και τον Μιλτιάδη οι οποίοι έφτασαν να πιαστούν στα χέρια, αλλά και η διαπόμπευση της Λενιώς από τις γυναίκες του χωριού μετά από τις «μπηχτές» της Θεοδοσίας για εκείνη.

Η Θεοδοσία ένιωσε πως ο Λάμπρος αμφιταλαντευόταν ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της, λοιπόν, αποκάλυψε στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζούσε βάζοντας τη Λενιώ, γι’ ακόμα μια φορά, στο στόχαστρο όλων.

Σε εμφάνισή της σε κεντρικό σημείο του χωριού, η Λενιώ άκουσε την κυρία Χαρίκλεια να την αποκαλεί «βρώμα», σκηνή που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό. Μάταια η Λενιώ ζήτησε εξηγήσεις από τη κυρία Χαρίκλεια αφού είναι πλέον εμφανής η αποστροφή των κατοίκων στο Διαφάνι για το πρόσωπό της.

Λίγο πριν, οι σκηνές με τα δύο αδέλφια, Δούκα και Μιλτιάδη να πιάνονται στα χέρια στο σπίτι του πρώτου, αναστάτωσαν τους τηλεθεατές που περίμεναν αυτή τη στιγμή σχεδόν από το ξεκίνημα της σειράς. Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο αδελφούς είχαν πάντα... αγκάθια όμως οι αποκαλύψεις της Ανέτ για το σχέδιο εξόντωσης που είχε καταστρώσει ο Δούκας για τον Μιλτιάδη, έριξαν και άλλο λάδι στη φωτιά και πλέον έχει ξεκινήσει... πόλεμος!

Εκείνο, πάντως, που δεν περιμέναμε ότι θα βλέπαμε στο μέλλον είναι ένα spoiler που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και αφορά σε μία αναπάντεχη εγκυμοσύνη.

Διαβάστε το σπόιλερ στην παρακάτω gallery: