MEDIA

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας παίκτης ριάλιτι (pics)

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας παίκτης ριάλιτι (pics)

Συμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads του ΑΝΤ1...

Σε επέμβαση υπεβλήθη ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu, Γιώργος Κατσινόπουλος.

Ο αθλητής που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads του ΑΝΤ1 υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθώντας να αποφύγω μια εγχείρηση στο αριστερό μου ισχίο, εξαντλώντας εναλλακτικές θεραπείες, έμεινα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εντός κι εκτός Ελλάδας! Μετά από πολλές συζητήσεις καταλήξαμε με τον γιατρό μου, Ζακ Μελαγιες πως η εισαγωγή μου στο χειρουργικό κρεβάτι ήταν μονόδρομος».

Την φωτογραφία (από το νοσοκομείο), που ανέβασε ο Γιώργος Κατσινόπουλος, συνόδεψε με την παρακάτω λεζάντα: «Ένα δύσκολο χειρουργείο έλαβε τέλος… Τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθώντας να αποφύγω μια εγχείρηση στο αριστερό μου ισχίο, εξαντλώντας εναλλακτικές θεραπείες, έμεινα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εντός κι εκτός Ελλάδας! Μετά από πολλές συζητήσεις καταλήξαμε με τον γιατρό μου, Ζακ Μελάγιες πως η εισαγωγή μου στο χειρουργικό κρεβάτι ήταν μονόδρομος.. Σήμερα, μετά από ένα χειρουργείο διάρκειας 5 ωρών εξήλθα από την Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου υπεβλήθηκα σε αρθροσκόπηση της Αριστερής κατ´ ισχιον άρθρωσης λόγω έντονης δυσκαμψίας κ άλγους , εξαιτίας ελεύθερων οστεοχονδρινών τεμαχίων κ ύπαρξης πολλών οστεοφύτων, τα οποία και αφεραίθησαν με επιτυχία.
Μετά την απελευθέρωση της άρθρωσης , έγινε έγχυση βλαστοκυττάρων!! Η συνολική αποκατάσταση εκτιμάται σε 4-5 εβδομάδες, όπου θα έχουμε και μια καθαρή εικόνα του αν μπορώ και πότε να ξαναβρεθώ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο αγαπώ!Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ορθοπεδικό γιατρό μου Ζακ Μελαγιες, όλους όσους είναι δίπλα μου, και στην ομάδα μου η οποία έχει καταφέρει να καλύψει την απουσια μου διδακτικά στο Trainbox!».

Δείτε στην gallery την φωτογραφία που ανέβασε από το νοσοκομείο ο Γιώργος Κατσινόπουλος:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

«Βόμβα» από Ε.Ε.: Σκέφτεται να αποσύρει νομίσματα του ευρώ – Δείτε ποια

Γρίπη: Αυξημένη η νοσηρότητα στην Ελλάδα λόγω επικράτησης των τύπων Α(Η1Ν1) και Α(Η3Ν2)