MEDIA

Γιάννης Καπετάνιος: «Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Το 2020 δούλεψα 3,5 μήνες»!

Γιάννης Καπετάνιος: «Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Το 2020 δούλεψα 3,5 μήνες»!

Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλά για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι ηθοποιοί, για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά ο ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής, Το πρωινό: «Από καραντίνες έχουμε ζήσει πολλές λόγω επαγγέλματος από σεζόν σε σεζόν, σημαίνει σε καραντίνα στο ενδιάμεσο, οπότε μένεις σπίτι σου γιατί έχεις ξοδέψει τα χρήματα… Το 2020 έχω δουλέψει 3,5 μήνες και είμαι από τους προνομοιούχος γιατί έχω δουλέψει με τον Μάρκο Σεφερλή… Ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ καλός εργοδότης, δεν έχει αφήσει ποτέ απλήρωτο κανέναν, πάντα πληρωνόμαστε στην ώρα μας και αν χρειαστείς κάτι, θα σταθεί δίπλα σου…».

Και δεν δίστασε να δηλώσει ο Γιάννης Καπετάνιος: «Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά», σημειώνει.

Και αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή: «Είμαι με μία κοπέλα και περνάω καλά! Πάντα στα σχέδιά μου ήταν η οικογένεια, αλλά ήρθαν έτσι οι συγκυρίες που δεν έκατσε…»!

Ο αδερφός του Γιάννη Καπετάνιου είναι ιερές και έχει παντρέψει την Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή και έχει βαφτίσει και τον γιο τους, Χάρη και «κάθε μέρα προσεύχεται για εμάς τους ανάξιους… Δεν θα μπορούσα εγώ να γίνω μοναχός γιατί είναι βαριά η καλογερική»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Καπετάνιος στην εκπομπή, Το πρωινό, στο παρακάτω απόσπασμα!