MEDIA

Αλέξανδρος Τσουβέλας: To ΤΑΞΙ και το απρόοπτο: «Τρύπησε το παντελόνι...»

Αλέξανδρος Τσουβέλας: To ΤΑΞΙ και το απρόοπτο: «Τρύπησε το παντελόνι...»

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μπορεί να είναι από τους καλύτερους stand up comedians στην Ελλάδα είναι όμως και ο καλύτερος οδηγός «TAXI» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε στην εκπομπή, «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που έχουν συμβεί στα γυρίσματα της εκπομπής του.

Αρχικά ανέφερε: «Ο αδερφός μου και τα ξαδέρφια μου είναι οδηγοί ταξί και όταν βρισκόμασταν στα τραπέζια μιλούσαν πάντα για τις κούρσες. Και επειδή ο πατέρας μου είναι παπάς έλεγε “να μιλάω και εγώ για θαψίματα, να φέρω τη δουλειά στο σπίτι;”. Κάπως έτσι σταματήσαμε.

Είναι ιερέας στο χωριό. Ήταν εδώ στην Αθήνα αλλά πήγε πριν από κάποια χρόνια στο χωριό. Δεν με βάφτισε ο μπαμπάς μου γιατί εκείνη την περίοδο ήταν οικοδόμος. Και ο παπάς που με βάφτισε οικοδόμος ήταν. Δεν είναι κάποια αίρεση απλά έτυχε. Δεν έχει δουλειά ρε Γρηγόρη. Ο πατέρας μου είχε τελειώσει τη Ριζάρειο. Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, το ένιωσε παραπάνω και έγινε ιερέας. Ο πατέρας μου έγινε παπάς στα 36. Ήταν πρασινοσκούφης».

Και στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει ευτράπελα που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής του: «Σε έναν παίκτη τρύπησε το παντελόνι του στον καβάλο κατά τη διάρκεια του γυρίσματος αλλά δεν το είχαμε προσέξει… Ο άνθρωπος ξεκίνησε νορμάλ και έτσι όπως έκατσε άνοιξε το παντελόνι του και τότε είδα το πλάνο του, είδα το λευκό μπουτάκι του»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!