MEDIA

Χριστίνα Πολίτη: «Έχω θυσιαστεί για έναν άντρα» (Video)

Χριστίνα Πολίτη: «Έχω θυσιαστεί για έναν άντρα» (Video)

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, ήταν αυτή τη Δευτέρα (30/11) η Χριστίνα Πολίτη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε επίσης για την τρέχουσα πραγματικότητα που ζούμε λόγω του κορονοϊού αλλά και ποια προγράμματα παρακολουθεί στην καραντίνα.

Όπως είπε, κατά κύρια βάση δεν βλέπει ελληνική τηλεόραση αλλά όταν το κάνει της αρέσει πολύ το The Voice. Προτιμά Netflix από σειρές ελληνικής μυθοπλασίας και σίγουρα τα ριάλιτι δεν είναι στη λίστα με τα αγαπημένα της προγράμματα.

«Μου αρέσει πολύ το The Voice. Η μυθοπλασία μου αρέσει πιο πολύ στο Netflix. Δεν μου αρέσουν τα δικά μας, είναι πιο αργά, δεν είναι του στιλ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η γνωστή κοσμικογράφος αναφέρθηκε στο πώς περνάει την καραντίνα με τον Κώστα Σπυρόπουλο ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει τύχει να κάνει μεγάλες θυσίες για έναν άνδρα.

Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί ότι εκτός από καινούργιο σκύλο, έχει πάρει και κάποια κιλάκια!

«Να πούμε μια καλημέρα στον Κώστα που μας βλέπει. Για τον Κώστα ήταν πολύ καλό αυτό που συνέβη. Σταμάτησε να τρέχει όλη μέρα με τις δουλειές. Έμαθε πως είναι να μένει όλη μέρα στο σπίτι, να πηγαίνει να ψωνίζει, να κοιμάσαι νωρίς. Είναι διαφορετικό στον κάθε άνθρωπο πώς αντιλαμβάνεται όλο αυτό και πώς είναι η ψυχολογία του».

Λίγο μετά είπε μεταξύ άλλων:

«Τα νιάτα είναι μεγάλο ζόρι και πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά γιατί η ζωή δεν τελειώνει. Δεν πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα μόνο με άγχος, έχουμε χρόνο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ: