MEDIA

GNTM: Το τραγούδι του «γύπα» Δημοσθένη με τη Ρασέλ (Video)

GNTM: Το τραγούδι του «γύπα» Δημοσθένη με τη Ρασέλ (Video)

Μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3, ο Δημοσθένης Τζουμάνης, που έγινε ευρέως γνωστός ως «γύπας», μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε», το πρωί της Τρίτης (1/12) για το ριάλιτι μοντέλων και το bullying.

«Όλα καλά. Νομίζω ήρθε η ώρα μου. Με γύπινγκ μπήκα με γύπινγκ βγήκα», ανέφερε αρχικά για την αποχώρησή του ο Δημοσθένης Τζουμάνης.

Στην ερώτηση αν δέχτηκε bullying στο GNTM απάντησε:
«Όχι bullying, εντάξει. Τα παιδιά ήταν ειλικρινέστατα. Δεν με έβλεπαν σαν μοντέλο, δεν ήμουν μοντέλο και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό».


Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Δημοσθένης Τζουμάνης και η Θεοδώρα Ρασέλ ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους κοινό τραγούδι. Ο Γιάννης Πουλόπουλος, μάλιστα, αποκάλυψε πως τους συνάντησαν μόλις έγινε αυτή η ηχογράφηση και η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε, αν αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να πάει και στο… J2US.


Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Ρασέλ «έδωσε» όλα τα ζευγάρια του GNTM, μιλώντας στο Happy Day.
Αρχικά για τη σχέση του Αιμιλιάνο και της Μαριαγάπης, είπε:
«Από τις πρώτες μέρες στο σπίτι καταλάβαμε ότι υπάρχει κάτι πιο στενό ανάμεσά τους, ήταν πολύ δεμένοι και τρυφεροί. Δεν μπορούν να το κρύψουν άλλο και είπαν να το παραδεχτούν. Ο Αιμιλιάνο είναι πολύ καλό μοντέλο, αλλά η υπεροψία είναι too mach. Η Μαριαγάπη δεν έχει πια σχέση εκτός ριάλιτι και για να το λένε σημαίνει πως κάτι έχει γίνει».

Τι συνέβη με εκείνη και τον Έντουαρντ αλλά και με τη Λία και τον Ανδρέα;
«Με τον Έντουαρντ είχα μια φιλία σκέτο. Αυτό συμβαίνει συχνά στο GNTM. Αλλάζουμε δωμάτια, μιλάμε και έτυχε να μας πάρει ο ύπνος. Η Λία με τον Ανδρέα είναι φίλοι. Ο Δημοσθένης θα το ήξερε γιατί με τον Αντρέα ήταν συνέχεια μαζί, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο».