MEDIA

Μικαέλα Φωτιάδη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της

Μικαέλα Φωτιάδη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της

Μικαέλα Φωτιάδη: Η αποχώρηση από το My Style Rocks και η νέα της καθημερινότητα.

Η Μικαέλα Φωτιάδη μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks βρέθηκε στον καναπέ της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν είχε στήριξη από τους δικούς της ανθρώπους.

Το γνωστό μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, δεν περίμενε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν συμφώνησε με την παραγωγή, προκειμένου να συμμετάσχει στο φετινό My Style Rocks.

«Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο και ο κόσμος ίσως να μην το καταλαβαίνει. Κι εγώ, πριν μπω στο παιχνίδι, έλεγα "Σιγά το δύσκολο" και τελικά είναι πιο δύσκολο και από το προηγούμενο παιχνίδι στο οποίο είχα συμμετάσχει. Δεν είναι κάτι που έχω μάθει γιατί είχα συνηθίσει να με ντύνουν άλλοι, λόγω δουλειάς», ανέφερε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας.

Πρόσφατα η Μικαέλα πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αφού η αγαπημένη της γιαγιά, έφυγε από τη ζωή. Το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε για τα όσα βίωσε, αλλά και για το εάν είχε την κατάλληλη στήριξη από τον αγαπημένο της, ο οποίος ακούει στο όνομα, Αλέξανδρος Σπυριλιώτης.

«Εννοείται πως οι δικοί μου άνθρωποι ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό. Άλλωστε, όταν έχεις μια σχέση, το βασικό της σχέσης είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλον», τόνισε η Μικαέλα.

Το ζευγάρι μετρά αρκετούς μήνες σχέσης, ωστόσο αποφεύγει τις δημόσιες εξομολογήσεις, αλλά και τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή.

Δείτε το σχετικό βίντεο...