MEDIA

Κουλούρη: H δουλειά στο εστιατόριο και οι ερωτικές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες

Κουλούρη: H δουλειά στο εστιατόριο και οι ερωτικές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Νεφέλη Κουλούρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε ως «Δόμνα» στις Άγριες Μέλισσες ενώ ευρέως γνωστή έγινε μέσα από τη σειρά Πέτα τη φριτέζα. Η Νεφέλη Κουλούρη εκτός από ηθοποιός είναι και μουσικός ενώ έχει εκδώσει και τη δική της ποιητική συλλογή με τίτλο «Νεφελώματα».


Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν κι έχει ήδη στο ενεργητικό της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, επιτυχημένες συμμετοχές σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις. Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «The 2night show», αποκάλυψε πώς της έγινε η πρόταση για τη σειρά ενώ αναφέρθηκε και στην καταγωγή της.

Είναι κατά το ήμισυ από την Τσεχία, αφού ο πατέρας της είναι παιδί πολιτικών προσφύγων και η μητέρα της Ελληνίδα, ενώ οι γονείς της διατηρούν ένα τσέχικο εστιατόριο εδώ και 40 χρόνια, στο οποίο η ίδια μέχρι τα 23 της εργαζόταν στην κουζίνα του εστιατορίου και έκτοτε ως σερβιτόρα.

«Το γεγονός ότι παράλληλα με την υποκριτική εργάζομαι και στο εστιατόριο, μου δίνει μια ασφάλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» ανέφερε: «Με τιμά που με διάλεξαν για την αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή. Όταν το έμαθα είπα ναι με τα 1000! Το ωραίο ήρθε μετά, όμως, όταν κατάλαβα τι είναι αυτός ο ρόλος και τι είναι αυτή η τύπισσα».

Έπειτα μιλώντας για τις ερωτικές σκηνές με τον Κωνσταντή, εξομολογήθηκε: «Τις ερωτικές σκηνές τις απολαμβάνω πάρα πολύ. Έχουν πάρα πολύ πλάκα. Πρέπει να δένεις με τον παρτενέρ και να υπάρχει ένα προστατευμένο κλίμα από όλο το συνεργείο. Από κει και πέρα, όταν όλα αυτά υπάρχουν ήδη, έχει πάρα πολύ πλάκα να πρέπει να κάνεις τον ερωτευμένο. Μου αρέσει πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο