MEDIA

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία και ποιος αποχωρεί

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία και ποιος αποχωρεί

Survivor Spoiler: Η επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης έχει βάλει… φωτιά στις οθόνες αλλά και στις διαρροές που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Το Survivor επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ της Κυριακής (27.12), όπου μας συστήθηκαν οι ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών που θα παλέψουν για την επιβίωσή τους στον Άγιο Δομίνικο, με έναν ή μια από τους παίκτες να κερδίζει στο τέλος το μεγάλο έπαθλο.

Από την πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες κατάλαβαν τι πάει να πει… Survivor, αφού οι συνθήκες είναι αρκετά σκληρές. Από την πρώτη στιγμή που Μαχητές και Διάσημοι πήγαν στις παραλίες τους κατάλαβαν πως θα τα βρουν σκούρα, αφού έπρεπε να δημιουργήσουν το κατάλυμά τους ενώ τη νύχτα μια καταρρακτώδης βροχή τους έκανε μούσκεμα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας αναμένεται να δούμε αγώνισμα ασυλίας, ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, με τα πρώτα Spoilers ήδη να έχουν κυκλοφορήσει και να δείχνουν ποια θα είναι η ομάδα που θα διατηρήσει τα μέλη της και ποια θα είναι αυτή που θα χάσει έναν από τους παίκτες της μέσα από το συμβούλιο του Νησιού και τη διαδικασία της αποχώρησης.

Την ίδια στιγμή, με βάση όσα έχουμε δει στο trailer, δυο παίκτριες θα πάθουν τροφική δηλητηρίαση και οι παίκτες του Survivor θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να ρωτά επίμονα μια παίκτρια για το αν η απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς είναι οριστική!

Σύμφωνα με τα spoilers πρόκειται για την Έλενα Κρεμλίδου, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες πως θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή και εν τέλει η γνωστή Instagramer θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο σε πρώτη φάση.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το πρώτο Survivor Spoiler για την ομάδα που κερδίζει την ασυλία κι αν θα γίνει τελικά η ανατροπή με την παίκτρια που δήλωσε πρόθεση να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το Survivor με το… καλημέρα, κέρδισε ήδη το κοινό κι απέκτησε φανατικούς τηλεθεατές που δείχνουν από τώρα να έχουν προτιμήσεις σε ομάδες και παίκτες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινά ο εμβολιασμός στον γενικό πληθυσμό - Πότε αναμένονται τα υπόλοιπα εμβόλια