MEDIA

Survivor Spoiler: Η αποχώρηση έκπληξη και οι νικητές στο αγώνισμα ασυλίας και φαγητού

Survivor Spoiler: Η αποχώρηση έκπληξη και οι νικητές στο αγώνισμα ασυλίας και φαγητού

Survivor Spoiler: Η επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης έχει βάλει… φωτιά στις οθόνες αλλά και στις διαρροές που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Το Survivor επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ της Κυριακής (27.12), όπου μας συστήθηκαν οι ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών που θα παλέψουν για την επιβίωσή τους στον Άγιο Δομίνικο, με έναν ή μια από τους παίκτες να κερδίζει στο τέλος το μεγάλο έπαθλο.

Από την πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες κατάλαβαν τι πάει να πει… Survivor, αφού οι συνθήκες είναι αρκετά σκληρές. Από την πρώτη στιγμή που Μαχητές και Διάσημοι πήγαν στις παραλίες τους κατάλαβαν πως θα τα βρουν σκούρα, αφού έπρεπε να δημιουργήσουν το κατάλυμά τους ενώ τη νύχτα μια καταρρακτώδης βροχή τους έκανε μούσκεμα.

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να παθαίνει τροφική δηλητηρίαση και τους υπόλοιπους παίκτες να ανησυχούν για την κατάστασή της...

Μετά από αυτό, μάθαμε και ποια είναι η η πρώτη παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών που «λύγισε» ψυχολογικά και οικειοθελώς δήλωσε πως αποχωρεί από το Survivor.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας αναμένεται να δούμε επίσης κι ένα αγώνισμα ασυλίας, ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, με τα πρώτα Spoilers ήδη να έχουν κυκλοφορήσει και να δείχνουν ποια θα είναι η ομάδα που θα διατηρήσει τα μέλη της και ποια θα είναι αυτή που θα χάσει έναν από τους παίκτες της μέσα από το συμβούλιο του Νησιού και τη διαδικασία της αποχώρησης.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στις δυο ομάδες ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, εκτός από την ασυλία οι νικητές θα έχουν και έπαθλο φαγητού. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα έχει και επιπλέον τροφή, λοιπόν, οπότε η μάχη κορυφώνεται και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το Survivor Spoiler που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινά ο εμβολιασμός στον γενικό πληθυσμό - Πότε αναμένονται τα υπόλοιπα εμβόλια