MEDIA

Έτσι θα στείλεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix

Έτσι θα στείλεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix

Netflix: Ήξερες ότι μπορείς να του προτείνεις την αγαπημένη σου σειρά; Ώρα να το μάθεις…

Πόσες φορές δεν έχεις παρακολουθήσει μια σειρά και έχεις πει «αυτή η σειρά θα έπρεπε να είναι στο Netflix να την δουν σε όλον τον κόσμο»; Σε εμάς έχει συμβεί αρκετές φορές για αυτό αναζητήσαμε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε κανείς να ενημερώσει το διαδικτυακό, συνδρομητικό, δίκτυο να συμπεριλάβει στη συλλογή του και τις αγαπημένες μας σειρές.

Ειδικότερα για κάποιες ελληνικές παραγωγές των τελευταίων ετών, άξιζε τον κόπο να μπούμε στη διαδικασία. Η οποία είναι και πολύ εύκολη, για αυτό και αποφασίσαμε να δώσουμε σε περισσότερους την ευκαιρία να προτείνουν την αγαπημένη τους σειρά στο Netflix.

Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε τη δική σας πρόταση, δεν έχετε παρά να πάτε στην επιλογή «Κέντρο Βοήθειας» που βρίσκεται στο εικονίδιο του λογαριασμού σας. Στη σελίδα που θα ανοίξετε, θα πάτε στην επιλογή «Αίτημα για τηλεοπτικές ταινίες ή εκπομπές». Εκεί θα βρεθείτε στο παρακάτω πεδίο…

Το πεδίο όπου μπορείτε να κάνετε τις προτάσεις σας...Netflix

Αφού εισάγετε στα κουτάκια τους τίτλους των παραγωγών που σας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα θέλατε να τις δείτε να μπαίνουν στην πλατφόρμα του Netflix, πατάτε το κουμπί «Υποβολή Πρότασης». Αυτό ήταν, η πρότασή σας έχει υποβληθεί και πλέον είναι θέμα της πλατφόρμας αν θα τη βάλει στη γκάμα της. Είναι προφανές πως να υπάρξουν πολλές προτάσεις για έναν τίτλο τότε μπορεί να υπάρξει εξέλιξη, αλλιώς αν προτείνετε κάτι που ενδεχομένως δεν θα το προτείνει κανένας άλλος, μάλλον δεν… έχετε ελπίδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.