MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (03.01) και οι αφίξεις… φωτιά στον Άγιο Δομίνικο

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (03.01) και οι αφίξεις… φωτιά στον Άγιο Δομίνικο

Survivor Spoiler: Επιστροφή στη… δράση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με ένα δυνατό αγώνισμα αλλά και με δυο προσθήκες παικτριών που θα βάλουν… φωτιά στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά από ένα μικρό break στις ημέρες των γιορτών, το Survivor επιστρέφει την Κυριακή (03.01) στις οθόνες μας μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης που και πάλι έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αναμένεται να κάνει… ποδαρικό με ένα δυνατό αγώνισμα στο οποίο Διάσημοι και Μαχητές είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο.

Πέρα από αυτό, όμως, στο Survivor αναμένεται να δούμε και δυο νέες προσθήκες παικτριών. Οι δυο γυναίκες που έρχονται στον Άγιο Δομίνικο είναι εντυπωσιακές και με ισχυρό χαρακτήρα που μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στις ομάδες που θα ενταχθούν.

Όπως βλέπετε και στο επίσημο trailer, οι δυο παίκτριες θα μοιραστούν. Η μια θα ενισχύσει την ομάδα των Διάσημων και η άλλη την ομάδα των Μαχητών, για να δώσουν ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον στο φετινό Survivor που από την αρχή έχει αρκετές εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Τα Spoilers έχουν ήδη… δουλέψει και αποκαλύπτουν ποιες είναι οι δυο παίκτριες που «εισβάλουν» στο νησί. Η μια είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου και η άλλη η Ανθή Σαλαγκούδη. Μένει να δούμε πως θα «μοιραστούν» οι δυο παίκτριες στις ομάδες, αλλά αν μη τι άλλο αμφότερες είναι εντυπωσιακές και τραβάνε τα βλέμματα μόνο και μόνο με την παρουσία τους.

Πέρα, όμως, από τις δυο νέες αφίξεις το πρώτο επεισόδιο του Survivor για το 2021 παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα έχει αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να πάρουν την πρώτη σημαντική νίκη και να καταφέρουν να απολαύσουν κάτι διαφορετικό πέρα από τη βασική τροφή που είχαν στην καλύβα τους;

Θα επιστρέψουν στις νίκες οι Μαχητές και για ακόμα μια φορά θα είναι αυτοί που θα φάνε, ενώ οι αντίπαλοί τους θα αρκεστούν σε… ψίχουλα και καρύδες; Τα Spoilers έχουν ήδη κυκλοφορήσει και αποκαλύπτουν τον νικητή του αγωνίσματος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, λοιπόν, με τους Μαχητές να είναι οι νικητές στο αγώνισμα, θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσουν οι Διάσημοι και πώς θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες στη δική τους παραλία. Σε κάθε περίπτωση το επεισόδιο του Survivor αναμένεται να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα το βράδυ της Κυριακής, αλλά και τις επόμενες ημέρες…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Επέστρεψαν οι Έλληνες από το Ντουμπάι... της οργής - Πέρασαν όλοι από τεστ