MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (05/01) την ασυλία – Ανατροπή στην αποχώρηση

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (05/01) την ασυλία – Ανατροπή στην αποχώρηση
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που θα φέρει ανατροπές και στην αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Με ένα δυναμικό επεισόδιο ξεκίνησε τη Δευτέρα η εβδομάδα στο Survivor. Οι Μαχητές για άλλη μια φορά έκαναν… περίπατο και επικράτησαν 10-5 των Διασήμων, κερδίζοντας έτσι στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο άνετοι στο Συμβούλιο του Νησιού, αφού δεν χρειάστηκε να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Στον αντίποδα, η ομάδα των Διάσημων που έχει ήδη χάσει τον Μιχάλη Αρναούτη ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη αποχώρηση του φετινού Survivor, για άλλη μια φορά μπήκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Από αυτή, προέκυψε ως υποψήφια για να… χαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο η Αγγελική Λάμπρη.

Τίποτα, όμως, δεν έχει κριθεί αφού στο σημερινό (05.01) επεισόδιο του Survivor θα δούμε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία. Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγωνίσματος είναι ικανό να ανατρέψει τα πάντα, ειδικότερα αν επιβεβαιωθεί το spoiler για τον νικητή.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που η διαρροή επιβεβαιωθεί και οι Διάσημοι καταφέρουν σήμερα να κάνουν το 1-1, τότε οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Θα προκύψει κι από τη δική τους ομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση και έτσι θα κληθεί να φύγει από το παιχνίδι ο λιγότερο δημοφιλής.

Σύμφωνα με τα Survivor Spoilers που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί, ετοιμαζόμαστε να δούμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή στο θέμα της αποχώρησης…

Μην ξεχνάμε, βέβαια, πως πέρα από τις αποχωρήσεις στο Survivor ετοιμάζονται και για νέες αφίξεις. Μετά την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου που μπήκαν στο παιχνίδι από την Κυριακή, θα δούμε κι άλλα νέα πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, η επόμενη αποχώρηση να καθορίσει και το πώς θα μοιραστούν στις ομάδες οι νέοι παίκτες που είναι έτοιμοι να… εισβάλουν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι διαρροές αναφέρουν πως μια δεδομένη συμμετοχή θα πρέπει να είναι αυτή της Ελίζαμπεθ Μπελέτσι, γνωστή και ως «γαζέλα της Μυκόνου», αλλά και του Γιώργου Χειμωνέτου.

Υπάρχει πληροφορία πως σύντομα στο Survivor θα δούμε και έναν πασίγνωστο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που θα ξεσηκώσει το κοινό με την παρουσία του. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα έρθει μια ακόμα επιβεβαίωση των spoilers για την εξέλιξη του παιχνιδιού...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιερά Σύνοδος για Θεοφάνεια: Εντός των ναών ο Αγιασμός των υδάτων - «Η Εκκλησία θα τηρήσει τα μέτρα»