MEDIA

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα (06.01) και η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα (06.01) και η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: «Γεμάτο» το επεισόδιο της Τετάρτης (06.01) στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο και αγώνισμα με σούπερ έπαθλο.

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έχει προσελκύσει και πάλι το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ επανήλθε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και από τότε έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές. Οι μάχες των Διάσημων με τους Μαχητές αλλά και οι εντάσεις που υπάρχουν τόσο μεταξύ των ομάδων όσο και στις τάξεις τους, τραβάνε τα βλέμματα.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι Διάσημοι κατάφεραν για πρώτη φορά στο φετινό Survivor να κερδίσουν σε ένα αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να είναι αυτοί που κλήθηκαν να ψηφίσουν έτσι ώστε να αναδειχθεί ο υποψήφιος προς αποχώρηση από τη δική τους ομάδα.

Τα spoilers που κυκλοφορούν, ήδη έχουν αποκαλύψει το ποιος ή ποια έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει βαλίτσες έτσι ώστε να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο για την Ελλάδα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες διαρροές για την εξέλιξη του Survivor, οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα χάσουν παίκτη στο σημερινό επεισόδιο. Μετά τον Μιχάλη Αρναούτη, και η Αγγελική Λάμπρη θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον, όμως, στο επεισόδιο της Τετάρτης (04.01) στο Survivor θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα υπάρξει και αγώνισμα επάθλου. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα έχουν γίνει γνωστά το συγκεκριμένο έπαθλο θα αλλάξει οριστικά τη ζωή στην παραλία, της ομάδας που θα το κερδίσει.

Οι Διάσημοι είχαν καταφέρει να κερδίσουν το τελευταίο έπαθλο, όμως, οι Μαχητές ποτέ δεν έχουν χάσει δυο φορές σερί στο παιχνίδι. Τι λένε τα Spoilers για την αποψινή μάχη;

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως οι Μαχητές θα επιστρέψουν στις νίκες και θα ανακτήσουν δυνάμεις μετά το έπαθλο που θα κερδίσουν. Συνεπώς, αυτό που θα περιμένουν με αγωνία να μάθουν οι φαν του Survivor, είναι το πώς θα μοιραστούν στις δυο ομάδες τα νέα πρόσωπα που αναμένεται σύντομα να μπουν στο παιχνίδι…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνεια - Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 30χρονος χτυπά στο κεφάλι για να πιάσει το Σταυρό