MEDIA

Survivor Spoiler: Έπαθλο έκπληξη και ανατροπή - Η αποχώρηση σήμερα (07.01) και οι δημοφιλέστεροι

Survivor Spoiler: Έπαθλο έκπληξη και ανατροπή - Η αποχώρηση σήμερα (07.01) και οι δημοφιλέστεροι
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Επιστρέφει στις οθόνες μας το βράδυ της Πέμπτης (07.01) με ένα δυνατό αγώνισμα επάθλου αλλά και διαδικασία αποχώρησης.

Το βράδυ της Τετάρτης (06.01) δεν προβλήθηκε το επεισόδιο του Survivor, όπως ήταν προγραμματισμένο να συμβεί, λόγω των έκτακτων γεγονότων στις ΗΠΑ με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Τα δεδομένα, όμως, είναι ήδη γνωστά για όσα θα δούμε αφού τα Spoilers έχουν διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα και δείχνουν τις εξελίξεις σε αποχώρηση και αγώνισμα επάθλου.

Αυτό που κάνει τη διαφορά, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, είναι το έπαθλο που θα κερδίσει η νικήτρια ομάδα στο επεισόδιο της Πέμπτης (07.01) στο Survivor καθώς σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για κάτι που θα αλλάξει οριστικά τη ζωή στην παραλία. Προφανώς θα έχει να κάνει με την καλύβα και με τη διαμονή των παικτών, δεν αποκλείεται να αφορά και κάποια εργαλεία που θα βοηθήσουν στην ετοιμασία του φαγητού και εν γένει στη διαβίωσή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Τα spoilers που κυκλοφορούν, βέβεαια, ήδη έχουν αποκαλύψει το ποιος ή ποια έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει βαλίτσες έτσι ώστε να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο για την Ελλάδα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες διαρροές για την εξέλιξη του Survivor, οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα χάσουν παίκτη στο σημερινό επεισόδιο. Μετά τον Μιχάλη Αρναούτη, και η Αγγελική Λάμπρη θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη νίκη των Διασήμων στην τελευταία «μάχη» με τους Μαχητές για την Ασυλία, ακολούθησε Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor. Εκεί, η πλευρά των Μαχητών ανέδειξε τον παίκτη που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση κι αυτός ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος. Στο παιχνίδι θα μείνει ο δεύτερος, αφού αποδείχθηκε πιο δημοφιλής από τη γνωστή ηθοποιό, αλλά όχι και δημοφιλέστερος όλων. Σύμφωνα με τα spoilers, μια παίκτρια από την ομάδα των Διάσημων και ένας παίκτης από την ομάδα των Μαχητών είναι οι κορυφαίοι στις προτιμήσεις του κοινού ως τώρα.

Αφού πληροφορηθούμε επίσημα και για τους δημοφιλέστερους παίκτες, θα ακολουθήσει το αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο. Οι Διάσημοι είχαν καταφέρει να κερδίσουν το τελευταίο έπαθλο, όμως, οι Μαχητές ποτέ δεν έχουν χάσει δυο φορές σερί στο παιχνίδι. Τι λένε τα Spoilers για την αποψινή μάχη;

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως οι Μαχητές θα επιστρέψουν στις νίκες και θα ανακτήσουν δυνάμεις μετά το έπαθλο που θα κερδίσουν. Συνεπώς, αυτό που θα περιμένουν με αγωνία να μάθουν οι φαν του Survivor, είναι το πώς θα μοιραστούν στις δυο ομάδες τα νέα πρόσωπα που αναμένεται σύντομα να μπουν στο παιχνίδι…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση βιτριόλι: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της Ιωάννας στην 35χρονη