MEDIA

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (11.01) την πρώτη ασυλία – Τι συμβαίνει με την Ταραμπάνκο

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (11.01) την πρώτη ασυλία – Τι συμβαίνει με την Ταραμπάνκο
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Με αγώνισμα ασυλίας ξεκινάει η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ – Αγωνία  για την Κάτια Ταραμπάνκο που για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Το Survivor συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο επίκεντρο έχουν περάσει οι κόντρες που δημιουργούνται τόσο ανάμεσα στις ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών, όσο και μεταξύ των δυο ομάδων.

Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι περισσότερη ένταση δείχνουν να έχουν οι δεύτεροι στις μεταξύ τους συζητήσεις, παρότι έχουν κερδίσει τα περισσότερα αγωνίσματα και η διαβίωσή τους στη δική τους παραλία στον Άγιο Δομίνικο είναι πιο άνετη από αυτή των αντιπάλων τους.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (11.01) αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα πολύ σκληρό αγώνισμα, το οποίο θα κρίνει και την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Είναι ένα αγώνισμα που το έχουμε δει και σε προηγούμενες σεζόν του παιχνιδιού και το οποίο απαιτεί μεγάλη σωματική δύναμη, στρατηγική και ένταση.

Μαχητές και Διάσημοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, αφού καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει παίκτη. Ειδικότερα οι Διάσημοι που έχουν δει αρκετά μέλη τους να αποχωρούν από το Survivor, με τελευταία την Αγγελική Λάμπρη. Ποιος θα πάρει τη νίκη; Τα Spoilers που κυκλοφορούν έχουν ήδη την απάντηση…

Στο επεισόδιο του Survivor τη Δευτέρα, βέβαια, το ενδιαφέρον θα στραφεί και προς την Κάτια Ταραμπάνκο. Μια από τις πιο δυνατές παίκτριες των Διασήμων αντιμετωπίζει προβλήματα το τελευταίο διάστημα με την υγεία της. Στο τελευταίο αγώνισμα δεν πήρε μέρος καθώς όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο έτσι ώστε να δεχθεί την κατάλληλη ιατρική βοήθεια.

Στο trailer του νέου επεισοδίου, η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται να πέφτει στο έδαφος λιπόθυμη και σημαίνει άμεσα… συναγερμός σε όλο το επιτελείο του Survivor. Όπως είναι λογικό, υπάρχει αγωνία για την κατάσταση της υγείας του γνωστού μοντέλου, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που παθαίνει κάτι ανάλογο στη διάρκεια του παιχνιδιού…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες - Πατέρας έφαγε σφαίρες για τον γιο του