MEDIA

Survivor Spoiler: Μεγάλες ανατροπές και σκληρές κόντρες στον Άγιο Δομίνικο

Survivor Spoiler: Μεγάλες ανατροπές και σκληρές κόντρες στον Άγιο Δομίνικο
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Τι θα δούμε την Τρίτη (19.01) αλλά και στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Survivor έχει επιστρέψει δυναμικά στις οθόνες μας και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται καθημερινά από τον ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα, αφού πέρα από το καθαρά αγωνιστικό και διαγωνιστικό κομμάτι, στη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν κι αρκετές ίντριγκες ανάμεσα στους συμμετέχοντες που έχουν γίνει αντικείμενο καθημερινού σχολιασμού.

Ήδη η πρώτη ανατροπή έγινε με το ανακάτεμα των δυο ομάδων και στο Survivor δεν υπάρχουν πλέον Διάσημοι και Μαχητές αλλά «κόκκινοι» και «μπλε».

Ένα από τα «πλήγματα» για το Survivor ήταν η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο. Η γνωστή, από την παρουσία της στο GNTM, παίκτρια ήταν από τους πιο δυνατούς στον Άγιο Δομίνικο, όμως, ένα πρόβλημα υγείας δεν της επέτρεψε να συνεχίσει. Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε ήδη στην Ελλάδα κι έκανε τις πρώτες δηλώσεις κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το Survivor, όμως, συνεχίζεται κανονικά και ήδη μετά το επεισόδιο της Δευτέρας (18.01) είδαμε την πρώτη ψηφοφορία που έγινε από την ομάδα των «κόκκινων», αφού οι «μπλε» κέρδισαν στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία. Κάποιες από τις σκηνές δεν προβλήθηκαν, όμως, στην εκπομπή «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου είδαμε και τα παρασκήνια από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Στην ίδια εκπομπή, είδαμε και αποκλειστικά πλάνα από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας που θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (19.01) στο Survivor. Η δυσκολία του είναι αρκετά αυξημένη, αφού οι παίκτες θα διαγωνίζονται σε ζευγάρια και θα πρέπει να περνάνε τον στίβο μεταφέροντας και μια κατασκευή, ενώ στο τέλος θα πρέπει με αριθμητική σειρά να τοποθετούν κύβους σε έναν στύλο.

Σύμφωνα με τα spoilers, στη διάρκεια του αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία στο Survivor δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το «Love It», αναφέρουν πως θα υπάρξει έντονη κόντρα ανάμεσα στα μέλη της κόκκινης ομάδας. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει μεγάλη διαμάχη του Περικλή Κονδυλάτου με τον Γιώργο Κοψιδά, κάτι που αναμένουν οι περισσότεροι καθώς εξαρχής οι δυο παίκτες δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά.

Πέρα από όλα αυτά, βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η συνέχεια του Survivor, στα επόμενα επεισόδια. Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, ότι θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις στα επόμενα συμβούλια του νησιού. Μένει να δούμε αν τα spoilers θα επιβεβαιωθούν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στη δίνη του κορονοϊού η Αττική με 256 μολύνσεις - Οι «κόκκινες» περιοχές