MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (19.01) τη δεύτερη ασυλία - Καυγάς στη χαμένη ομάδα!

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (19.01) τη δεύτερη ασυλία - Καυγάς στη χαμένη ομάδα!

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει την Τρίτη (19.01) στο αγώνισμα ασυλίας και ποιοι παίκτες θα... αρπαχτούν από την πλευρά των ηττημένων.

Το Survivor έχει επιστρέψει δυναμικά στις οθόνες μας και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται καθημερινά από τον ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα, αφού πέρα από το καθαρά αγωνιστικό και διαγωνιστικό κομμάτι, στη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν κι αρκετές ίντριγκες ανάμεσα στους συμμετέχοντες που έχουν γίνει αντικείμενο καθημερινού σχολιασμού.

Ήδη η πρώτη ανατροπή έγινε με το ανακάτεμα των δυο ομάδων και στο Survivor δεν υπάρχουν πλέον Διάσημοι και Μαχητές αλλά «κόκκινοι» και «μπλε». Ήδη μεταξύ των δυο ομάδων έγινε και το πρώτο αγώνισμα, με τους «μπλε» να κερδίζουν την πρώτη ασυλία και τους «κόκκινους» να ψηφίζουν την Ανθή Σαλαγκούδη και να τη βγάζουν υποψήφια προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο...

Στην εκπομπή «Love It», είδαμε και αποκλειστικά πλάνα από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας που θα προβληθεί στο επεισόδιο της Τρίτης (19.01) στο Survivor. Η δυσκολία του είναι αρκετά αυξημένη, αφού οι παίκτες θα διαγωνίζονται σε ζευγάρια και θα πρέπει να περνάνε τον στίβο μεταφέροντας και μια κατασκευή, ενώ στο τέλος θα πρέπει με αριθμητική σειρά να τοποθετούν κύβους σε έναν στύλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει και η διαρροή για το ποιος θα είναι ο νικητής στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία. Όπως φαίνεται η... παράδοση του Survivor θα συνεχιστεί και πιθανότατα αυτό θα έχει και συνέπειες. Δείτε το σημερινό (19.01) spoiler στη gallery που ακολουθεί...

Φαίνεται πως η εξέλιξη του αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία στο Survivor θα επιφέρει κι αρκετές εντάσεις... Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το «Love It», αναφέρουν πως θα υπάρξει έντονη κόντρα ανάμεσα στα μέλη της κόκκινης ομάδας. Συγκεκριμένα, θα δούμε μια μεγάλη διαμάχη του Περικλή Κονδυλάτου με τον Γιώργο Κοψιδά, κάτι που αναμένουν οι περισσότεροι καθώς εξαρχής οι δυο παίκτες δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά.

Πέρα από όλα αυτά, βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η συνέχεια του Survivor, στα επόμενα επεισόδια.

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, ότι θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις στα επόμενα συμβούλια του νησιού. Μένει να δούμε αν τα spoilers θα επιβεβαιωθούν.

Survivor - Trailer Τρίτης 19 Ιανουαρίου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στη δίνη του κορονοϊού η Αττική με 256 μολύνσεις - Οι «κόκκινες» περιοχές