MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση 3/3: Αυτός φεύγει από το reality σήμερα (vid)

Survivor spoiler αποχώρηση 3/3: Αυτός φεύγει από το reality σήμερα (vid)

Survivor spoiler αποχώρηση 3/3: Μεγάλη έκπληξη!

Και τι δεν είδαμε στο χθεσινό (2/3) επεισόδιο του Survivor. Εντάσεις, σκληρές μάχες, τραυματισμούς φυσικά τους τρεις τελικούς υποψήφιους.

Τα πράγματα στη μπλε ομάδα είναι τραγικά και έγιναν ακόμα χειρότερα μετά την απόφαση των Κρις και Αλέξη να μην αγωνιστούν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Αυτό έδωσε το μεγάλο πλεονέκτημα στους κόκκινους, καθώς εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τα πέναλτι και κέρδισαν 10-8 κερδίζοντας και τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Μετά το αγώνισμα, είδαμε την Ελένη Χαμπέρη να λιποθυμάει, ενώ αργότερα η Σοφία επέστρεψε στην καλύβα των κόκκινων με σοβαρό τραυματισμό.

Η παίκτρια έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της και της τοποθετήθηκε γύψος με το μέλλον της στο παιχνίδι να μοιάζει δυσοίωνο.

Στο συμβούλιου του νησιού οι μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν δύο ακόμα παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης βγήκε έπειτα από τη ψηφοφορία όλων των παικτών, ενώ ο Τζέιμς που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε τον φίλο του Πάνο Καλλίδη, καθώς όπως είπε είναι ο διασημότερος παίκτης του παιχνιδιού και ο μόνος που μπορεί να «διώξει» τον Αλέξη ή τον Κρις.

Έτσι άνοιξε η ψηφοφορία με τους Κρις, Αλέξη και Πάνο να περιμένουν τη θετική ψήφο του κοινού.

Πάμε τώρα στα σημερινά. Οι περισσότεροι ίσως να νομίζουν πως θα αποχωρήσει ένας εκ των Κρις και Αλέξη, καθώς η συμπεριφορά τους έχει επηρεάσει αρνητικά τη μπλε ομάδα και αυτό δεν φαίνεται μόνο στη συμβίωση αλλά και στα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλάμε για μια ψηφοφορία θρίλερ η οποία κυριολεκτικά έβγαλε αποτέλεσμα για λίγες ψήφους.

Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν φεύγει ο Αλέξης και η μάχη θα κριθεί ανάμεσα σε Πάνο και Κρις, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το απόγευμα από τον Βασίλη Κικίλια οι ανακοινώσεις – Αυτά είναι τα υπό εξέταση νέα μέτρα