MEDIA

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Αρνήθηκα να συνεργαστώ με συγκεκριμένους ανθρώπους του θεάτρου (videos)

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Αρνήθηκα να συνεργαστώ με συγκεκριμένους ανθρώπους του θεάτρου (videos)

Για το ελληνικό #metoo μίλησε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Ασημακοπούλου η οποία ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (3/3) στο «The 2night Show» 

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο της Τέχνης, ενώ αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της.

«Στη “Φαμίλια” καταλαβαίνω πως είναι να είσαι γονιός, γιατί εγώ δεν είμαι. Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μπαίνω στη διαδικασία να αντιληφθώ καλύτερα τους γονείς μου», ανέφερε η Ιωάννα Ασημακοπούλου, αποκαλύπτοντας πως ως έφηβη ήταν ευαίσθητη και μοναχική.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιμένοντας ότι έχει μεγάλη ομοιότητα την Άση Μπήλιου, πήρε τηλέφωνο τη γνωστή αστρολόγο, η οποία κατέληξε να λέει στην Ιωάννα τι λένε τα ζώδια για εκείνη.

Για το ελληνικό #metoo

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου αναφερόμενη στις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο είπε: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη. Και είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος. Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξημέρωσε...νέο lockdown: Τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για καταστήματα, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας