MEDIA

Survivor: Τι είπε ο Κρις για το περιστατικό με τον σεκιουριτά και το φλερτ Άννας Μαρίας - Νίκου

Survivor: Τι είπε ο Κρις για το περιστατικό με τον σεκιουριτά και το φλερτ Άννας Μαρίας - Νίκου

Ο Κρις Σταμούλης είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (3/3)

Ο 31χρονος μίλησε στο «Love it» από τον Άγιο Δομίνικο όπου συνεχίζει να βρίσκεται και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor.

Ο Κρις απάντησε, μεταξύ άλλων, για το περιβόητο βράδυ με τον Αλέξη, αλλά και τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο.

Με τον Αλέξη μια βολτούλα πήγαμε και χαθήκαμε σε ένα δάσος. Τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Σπάστηκαν κιόλας. Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Τα παιδιά νόμιζαν πως πήγαμε κάπου και φάγαμε. Γράφτηκε πως βρήκαμε έναν σεκιουριτά και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας, δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James.

Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον James. Πιστεύω πως η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια. Στις πράξεις βλέπω ότι δεν το απορρίπτει. Πιστεύω πως τα γεγονότα που έγιναν θα τους δέσουν πιο πολύ.

Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Είναι στον χαρακτήρα του. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για να έχει την εύνοιά τους. Του Αλέξη δεν του αρέσει η Ελευθερία, δε θα μπορούσε να τη δει ερωτικά.

Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Αφού ήταν από την αρχή όλη μέρα μαζί, πήγαινε να κοιμηθεί δίπλα του. Αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Αυτά φλερτ μου φαίνονται. Ο Νίκος νομίζω κυρίως φλερτ δέχονταν περισσότερο. Και αυτός από την πλευρά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η Άννα Μαρία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κρις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Ελασσόνα: Ενεργοποιήθηκε νέος κλάδος του ρήγματος – Κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας