MEDIA

Survivor Spoiler (07/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler (07/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler: Η μπλε ομάδα μοιάζει... καζάνι που βράζει και τα πράγματα στην παραλία τους είναι πολύ δύσκολα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, το θέμα της «στρατηγικής Τζέιμς» συνεχίζει να απασχολεί τους παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor.

Η Μαριαλένα δεν περνάει καλά και πλέον βάλλει ανοικτά κατά του Τζείμς του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας - Μαρίας τους οποίους χαρακτηρίζει κακούς ανθρώπους.

Η διαμάχη του Τζέιμς Καφετζή με τον Πάνο Καλλίδη συνεχίζεται, με τον πρώτο να υπερασπίζεται την απόφασή του, λέγοντας στην κάμερα: «Είχαν πάρει όλα τα παιδιά το μέρος του Πάνου, δικαιώθηκα με την στρατηγική μου, ότι και αν λένε οι υπόλοιποι». Από την πλευρά του ο Πάνος Καλλίδης, λέει: «Η στρατηγική του Τζέιμς δούλεψε, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμένα. Ούτε αλλάζει κάτι».

Την ίδια ώρα, ένα ακόμη αγώνισμα του Survivor θα παρουσιάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στη θέση του Γιώργου Λιανού που βρέθηκε στην Ελλάδα για την γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Survivor Spoiler (07/03): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Οι νικητές στο αγώνισμα επάθλου του Survivor 4 θα ανέβουν σε ένα γιοτ 25 μέτρων, όπου θα απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα.

Το ζήτημα είναι όμως ποιος θα κερδίσει αυτό το έπαθλο; Μπλε και Κόκκινοι τα δίνουν όλα για τη νίκη ωστόσο μόνο μια ομάδα θα πανηγυρίσει.

Ποια θα είναι αυτή; Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, η Μπλε ομάδα θα είναι αυτή που θα απολαύσει το μεγάλο έπαθλο!

Survivor: Τα καρφιά του Chris Σταμούλη - Έρχεται το τέλος του James

Ο Chris Σταμούλης αποχώρησε από το Survivor. Ο 31χρονος δικηγόρος μίλησε πριν μερικές ημέρες στο Love it και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσούχτρα - δολοφόνος: 17χρονος νεκρός μετά από τσίμπημα (vid)