MEDIA

Survivor Spoiler: «Βόμβα» από τη Σαλαγκούδη - Η αποκάλυψη που έκανε (vids)

Survivor Spoiler: «Βόμβα» από τη Σαλαγκούδη - Η αποκάλυψη που έκανε (vids)

Survivor: Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11-03) η Ανθή Σαλαγκούδη και μίλησε για όλα

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στο στούντιο έχοντας στους ώμους της ένα παλτό, προσπαθώντας να διακωμωδίσει τον χαρακτηρισμό που της έδωσαν οι τηλεθεατές του Survivor με βάση της επιδόσεις της στο παιχνίδι ώσπου να αποχωρήσει.

Η δημοσιογράφος που αποχώρησε πριν από μερικές μέρες μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και για τις επιθέσεις που δεχόταν από τους συμπαίκτες της μετά τις ήττες της.

«Ξέρω ότι με συμπαθείς πάρα πολύ και κάπως θέλεις να το δικαιολογήσεις. Νομίζω ότι εγώ και ο αθλητισμός δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Και πριν το Survivor δεν είχαμε συναντηθεί» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη στο Νίκο Μουτσινά, μη θέλοντας να βρει δικαιολογία για τις επιδόσεις της στο Survivor 4.

«Είχα ζητήσει να αποχωρήσω οικειοθελώς από την παραγωγή. Στο τέλος ήθελα να φύγω».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης υποστήριξε πως δεν της ήταν αδιάφορο αν θα κερδίσει στα αγωνίσματα. «Με αφορούσε πάρα πολύ, αλλά επειδή εκεί τα πράγματα ήταν λίγο άσχημα. Πείνα, κακουχίες, δεν περνούσαμε πολύ καλά» είπε.

«Στον προτελευταίο αγώνα δεν έπαιξα επίτηδες. Σε κάθε αγώνα μου έλεγαν να βγω εκτός. Στην αρχή ήθελα πολύ να τους διαψεύσω αλλά από ένα σημείο και μετά, αφού μου το επαναλάμβαναν στα μούτρα μου, στενοχωριόμουν και έκανα αυτό που ήθελε η ομάδα. Προσπαθούσα να βρω τρόπους να μην παίξω», είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΠΑ 2021: Το «κόλπο» για να πάρετε επιδότηση - Πώς θα μπείτε στο πακέτο των 35 εκατ. ευρώ