MEDIA

Η Φάρμα: Εντάσεις με το… καλημέρα! Ο αρχηγός, οι υπηρέτες και ο πρώτος μονομάχος

Η Φάρμα: Εντάσεις με το… καλημέρα! Ο αρχηγός, οι υπηρέτες και ο πρώτος μονομάχος
Η Φάρμα: Εντάσεις με το… καλημέρα! Ο αρχηγός, οι υπηρέτες και ο πρώτος μονομάχος

Η Φάρμα: Όλα όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του νέου ριάλιτι του ANT1

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (12/3) η Φάρμα που επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά στη συχνότητα του ANT1.

Δεκατέσσερις παίκτες θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία και θα προσπαθήσουν να ζήσουν μακριά από τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής.

Στην έναρξη της Φάρμας, είδαμε τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να ξεναγεί τους τηλεθεατές στα μέρη που θα ζήσουν οι 14 «αγρότες» και να εξηγεί τους κανόνες.

Στη συνέχεια οι 14 παίκτες αντίκρισαν για πρώτη φορά το σπίτι που θα ζήσουν, ενώ τους ανατέθηκε και η πρώτη αποστολή.

Οι παίκτες κλήθηκαν με το… καλημέρα να αναδείξουν τον αρχηγό της πρώτης εβδομάδας. Οι παίκτες ψήφισαν, με τον Κωνσταντίνο Μακρή ή αλλιώς Ντούπη να βγαίνει πρώτος σε ψήφους.

Ωστόσο, ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε πως ο Κωνσταντίνος δεν είναι αρχηγός, αλλά υποψήφιος αρχηγός. Ο δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Βασίλης, στον οποίο έτυχε ο γραμμένος φάκελος.

Οι δύο παίκτες στη συνέχεια αγωνίστηκαν προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του αρχηγού.

Μετά από μια δύσκολη δοκιμασία αρχηγός αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μακρής – Ντούπης, ο οποίος ως αρχηγός θα μοιράζει εργασίες, θα έχει προνόμια, καθώς θα μένει στο δικό του σπιτάκι, θα έχει το δικό του μπάνιο και κανείς δεν θα μπαίνει σπίτι του χωρίς την άδειά του και επίσης θα έχει ασυλία.

Το πρώτο επεισόδιο είχε πολύ… ψωμί ακόμα, καθώς ο αρχηγός έπρεπε να επιλέξει τους δύο υπηρέτες, οι οποίοι θα μένουν σε ξεχωριστό σπίτι, θα καθαρίζουν το σπίτι του αρχηγού, θα ξυπνούν πρώτοι και πολλά ακόμα. Μία γυναίκα και ένας άνδρας πήραν ασυλία μετά από ένα quiz γνώσεων και έτσι ο Κωνσταντίνος Μακρής δεν μπορούσε να τους επιλέξει (εφόσον ήθελε).

Μετά από σκέψη ο αρχηγός αποφάσισε πως οι υπηρέτες για αυτή την εβδομάδα θα είναι η Σοφία Παυλίδου και ο Θανάσης Πάτρας.

Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση του Ντούπη δημιούργησε ένταση και ο Θανάσης Πάτρας αντέδρασε.

«Τα κριτήρια μου είναι ανθρώπινα», είπε ο αρχηγός με τον Θανάση Πάτρα να του απαντάει: «Αυτό που κάνεις λέγεται παραγοντισμός».

Στο τέλος, μάθαμε τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας. Για ακόμη μια φορά, ο αρχηγός έπρεπε να πάρει μία δύσκολη απόφαση και να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο ανάμεσα στους δύο υπηρέτες.

Μετά από σκέψη ο Ντούπης επέλεξε τον Θανάση Πάτρα, ο οποίος στο αποψινό επεισόδιο, θα μονομαχήσει μαζί με έναν άλλον άντρα συμπαίκτη του προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή του στη Φάρμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παράταση lockdown: Στο «βαθύ κόκκινο» η μισή χώρα - Κλειστά σχολεία, «παράθυρο» για το λιανεμπόριο