MEDIA

Survivor Spoiler 16/3: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Μπόγδανο και Παππά (video)

Survivor Spoiler 16/3: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Μπόγδανο και Παππά (video)

Survivor Spoiler 16/3: Έξαλλος ο παίκτης της κόκκινης ομάδας

Καζάνι που βράζει είναι η κόκκινη ομάδα, καθώς οι συνεχόμενες ήττες και η έλλειψη φαγητού, έχει οδηγήσει πολλούς παίκτες στα πρόθυρα της κατάρρευσης και τα νεύρα πλέον είναι περισσότερα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/3) στο Survivor, είδαμε τσακωμούς, τρεις τραυματισμούς στη μπλε ομάδα, ακούσαμε για τεστ εγκυμοσύνης και παρακολουθήσαμε ακόμα μία νίκη των μπλε. Οι κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και εκεί ο «στόχος» ήταν ένας και το γνωρίζαμε.

Ο Τριαντάφυλλος πήρε 9 ψήφους και βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Την ατομική ασυλία κέρδισε η Νικολέτα και όλα δείχνουν πως θα επιλέξει τη Μαριάνθη, καθώς είναι η παίκτρια που μετά τον «Ντάφυ» δέχεται τα «πυρά».

Τι θα συμβεί όμως να χάσουν και τη σημερινή ασυλία και έτσι πρέπει να ψηφιστεί ακόμη ένας παίκτης; Είτε βγει η Μαριάνθη από τη ψηφοφορία, είτε από τη Νικολέτα, κάποιος θα είναι κόντρα σε δύο δυνατούς παίκτες που έχουν τη στήριξη του κοινού, όπως έχει φανεί στις ψηφοφορίες.

Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα δεν το γνωρίζουμε ακόμα, φαίνεται όμως από το trailer πως θα γίνει… χαμός. Οι κόκκινοι μπορεί να έχασαν, όμως φαίνεται πως με… μπροστάρη τον Κόρο, περνούν καλά.

Στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας όμως, ο Γιώργος Κοψιδάς ζαλίζεται ξανά και τότε ξεσπά ένας άγριος τσακωμός ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος γίνεται έξαλλος και τα βάζει με τον Αλέξη Παππά, φωνάζοντάς του, με την Ελένη να προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca: Συνεδριάζει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών υπό τη σκιά της παγκόσμιας ανησυχίας