MEDIA

Survivor Spoiler: «Βόμβα» Λιανού για Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη

Survivor Spoiler: «Βόμβα» Λιανού για Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Μια ατάκα που θα συζητηθεί εκστόμισε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αρπάχτηκαν στη μπλε ομάδα μετά την αποχώρηση της Άννας-Μαρίας Βέλλη. Έξαλλος ο Νίκος Μπάρτζης με τον Σάκη Κατσούλη.

Εντάσεις, ανατροπές και αρκετή ίντριγκα περιλαμβάνει το φετινό Survivor. Ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει αρκετά τους τηλεθεατές, ήταν η Άννα-Μαρία Βέλλη, η οποία όμως αποχώρησε από το παιχνίδι στην τελευταία ψηφοφορία αφού φαίνεται πως το κοινό δεν ήθελε να συνεχίσει να τη βλέπει στον Άγιο Δομίνικο. Δεν συμβαίνει, βέβαια, το ίδιο και με κάποιους από τους συμπαίκτες της στη μπλε ομάδα. Ειδικότερα με τον Νίκο Μπάρτζη, με τον οποίο φημολογούταν πως είχε έρθει πάρα πολύ κοντά και οι δυο τους ήταν κάτι περισσότερο από φίλοι στο διάστημα της παραμονής τους στο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι από το περιβάλλον της Άννας Μαρίας έχει διαψευστεί κάποια ερωτική σύνδεση με τον Νίκο Μπάρτζη, ο Γιώργος Λιανός ήρθε να ρίξει τη… βόμβα και να τα ανατρέψει όλα. Ο παρουσιαστής του Survivor στη διάρκεια της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής που διατηρεί στον «Sfera 102.2», πέταξε την ατάκα που θα συζητηθεί και που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις!

«Νομίζω άκουσα την Άννα Μαρία να λέει “σ’αγαπώ” στον Νίκο. Νομίζω ήταν σε φιλικό επίπεδο», είπε ο Γιώργος Λιανός για την παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το Survivor. «Φιλικό ξε-φιλικό ήταν σ’ αγαπώ. Μεγάλη κουβέντα!», είπε στη συνέχεια. Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της ίδιας που είναι ήδη εκτός παιχνιδιού, αλλά και των υπόλοιπων όταν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Survivor Spoiler: Άγριος καυγάς Σάκη και Νίκου

Πίσω στον Άγιο Δομίνικο, πάντως, η αποχώρησή της έφερε μεγάλη αναστάτωση στην ήδη διασπασμένη μπλε ομάδα. Η παίκτρια έφυγε από το Survivor και αποχώρησε συγκινημένη χαιρετώντας τους φίλους της Νίκο Μπάρτζη και James Καφετζή, με τον πρώτο να είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος. Η ίδια φάνηκε να εκπλήσσεται από την απόφαση του κοινού και ήταν ξεκάθαρό ότι δεν περίμενε να αποχωρήσει.

«Θα μου λείψουν τα παιδιά. Θα τα βλέπω και θα τα στηρίζω. Ήθελα να γνωρίσω πολλά παιδιά και από την κόκκινη ομάδα. Δεν έγινε, όμως, κάτι. Θα τα πούμε έξω. Είναι μία εμπειρία που με έφερε κοντά σε ανθρώπους, που είμαι σίγουρη ότι θα κρατήσω και στην έξω μου ζωή. Μέσα από το παιχνίδι έμαθα ότι ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες, μπορούμε να επιβιώσουμε, αρκεί να υπάρχει θέληση. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν στο φετινό Survivor. Κρατάω δύο πολύ καλούς φίλους, τον Τζέιμς και τον Νίκο. Θέλω να φτάσουν τελικό. Θα τα πούμε εκεί» ανέφερε συγκινημένη η Άννα Μαρία μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την εκπομπή «Ευτυχείτε» η επιστροφή στην καλύβα ήταν επεισοδιακή. Συγκεκριμένα, μια ατάκα στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, αλλά η παραγωγή του Survivor τους συγκράτησε. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ, ο Σάκης ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός απέναντι στον Νίκο λέγοντάς του τη φράση «πονάει…» μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 707 διασωληνωμένους, 1.496 μολύνσεις και 53 νεκρούς