MEDIA

Masterchef Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (02.04) τη δοκιμασία – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Masterchef Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (02.04) τη δοκιμασία – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση
Instagram/masterchefgr

Masterchef Spoiler: Τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας θα ανακοινωθούν σήμερα (02.04) στους διαγωνιζόμενους – Ποιοι θα βγουν στον «τάκο» και ποιος θα αποχωρήσει.

Τα αποτελέσματα μιας ακόμα εξωτερικής δοκιμασίας θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο του Masterchef 5 την Παρασκευή (02.04). Οι δυο ομάδες, μπλε και κόκκινη, κλήθηκαν να φτιάξουν ένα μενού βασισμένο στις τεχνικές της Ιαπωνικής κουζίνας έτσι ώστε να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά αλλά και τον καλεσμένο τους, Τόνι Βρατσάνο.

Τα πιάτα είχαν αρκετά καλά στοιχεία, αλλά και μερικές «χτυπητές» αστοχίες με αποτέλεσμα να υπάρξει και η ανάλογη κριτική τόσο από τους τρεις σεφ-κριτές όσο και από τον καλεσμένο τους. Το θέμα είναι ποιος έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη και ποιοι θα μπουν στη διαδικασία για την ατομική ασυλία και στη συνέχεια για την παραμονή στο παιχνίδι.

Η αγωνία στο Masterchef θα φτάσει στα ύψη κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Είναι ενδεικτικό πως ακόμα και ο ήρεμος Τζιοβάνι, που ήταν αρχηγός στη μπλε ομάδα, θα βγει εκτός εαυτού και θα συγκρουστεί με παίκτες από τη δική του ομάδα. Την ίδια ώρα, οι κόκκινοι θα ξαφνιαστούν με κάποιες από τις βαθμολογίες και θα υπάρξει η ανάλογη αντίδραση από κάποιους παίκτες.

Σύμφωνα με τα spoilers, παρά το γεγονός ότι αισθάνονταν σίγουροι για το αποτέλεσμα, εν τέλει οι κόκκινοι είναι αυτοί που θα χάσουν για ακόμα μια φορά. Με βάση όσα γνωρίζουμε, ο Παύλος με τον Διονύση θα τη… γλιτώσουν ενώ οι Λία, Ανούς και Ιωάννης θα κληθούν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο Masterchef.

Κάπως έτσι, θα φτάσουμε στην αποχώρηση του Ιωάννη Αυλωνίτη που θα επιβεβαιώσει το spoiler για τη 10άδα του φετινού παιχνιδιού, η οποία δεν τον περιλαμβάνει. Βέβαια, αμέσως μετά θα υπάρξει η ανατροπή των επιστροφών, όπου ήδη γνωρίζουμε ότι η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος θα επιστρέψουν στο Masterchef και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self test: Από την Τετάρτη στα φαρμακεία - Σε ποιους θα διατεθούν πρώτα, η σειρά προτεραιότητας