MEDIA

MasterChef Spoiler: «Βόμβα» - Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που επιστρέφουν

MasterChef Spoiler

MasterChef Spoiler: Ο τρίτος παίκτης που επιστρέφει στο «MasterChef 5» φέρνει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής - Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 5 Απριλίου

Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη στο επεισόδιο του Σαββάτου 3 Απριλίου, στο MasterChef 5 κάνει απόψε, Δευτέρα, διαγωνιστική πρεμιέρα η «χρυσή» δεκάδα!

Αυτή απαρτίζουν 10 από τους πιο ταλαντούχους και επίδοξους μάγειρες του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο λόγος για τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη, τον Διονύση Σαρακίνη, την Ανούς Χεριμιάν, τη Μαρία Λαζαρίδου, τον Στέφανο Χίλα, τον Νίκο Σκορδάκη, τον Παύλο Χάππιλο, τη Λία Μακροστέργιου, τον Τζιοβάνι Σκαράτζι και τον Παναγιώτη Τζαμαλή.

Η Δευτέρα ξεκινάει με Mystery Box και πολλά υλικά που κοστίζουν… χρόνο! Για τους Top 10, έρχονται εκπλήξεις και νέοι κανόνες κάνοντας το μαγειρικό τους ταξίδι ακόμα πιο απαιτητικό.

MasterChef Spoiler: Ποιοι παίκτες που επιστρέφουν στον διαγωνισμό

Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι λάτρεις του MasterChef περιμένουν με αγωνία ένα επεισόδιο! Εκείνο της επιστροφής ορισμένων παικτών που έχουν ήδη αποχωρήσει.

Έτσι λοιπόν πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα να δούμε τους παλιούς παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Ποιοι είναι, όμως, εκείνοι που θα ξανακερδίσουν το χρυσό εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής;

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχαν αποκαλύψει, αρχικά, τους δύο πρώτους παίκτες που θα μπουν ξανά στο MasterChef και συγκεκριμένα αυτοί είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, λοιπόν, αποκαλύφθηκε πως ο τρίτος παίκτης που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Η συγκίνηση τόσο του Ιωάννη όσο και τον συμπαικτών του κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του ήταν έκδηλη. «Δεν μαγείρεψα έτσι όπως ξέρω. Δεν έβαλα καρδιά δεν μαγείρεψα με μυαλό, είναι ένα πιάτο που δεν με εκφράζει», είπε ο Ιωάννης για τη δοκιμασία.

Ποιος θα τα καταφέρει; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef; Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Όλη η απολογία της 36χρονης - «Ζητώ συγγνώμη - Θέλω μια δεύτερη ευκαιρία»