MEDIA

Η Φάρμα: Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης και ο πρώτος μονομάχος

Η Φάρμα: Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης και ο πρώτος μονομάχος

Η Φάρμα: Αλλάζουν τα δεδομένα στο ριάλιτι του ANT1

Νέο επεισόδιο της Φάρμας παρακολουθήσαμε την Παρασκευή (9/4) και ο Σάκης Τανιμανίδης με το…. καλημέρα, ανακοίνωσε στους παίκτες μία μεγάλη αλλαγή.

Η Μαρία Φραγκάκη στο γράμμα που άφησε μετά την αποχώρηση της διάλεξε τον Θανάση Πάτρα ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό.

Παράλληλα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες τη σημαντική αλλαγή που θα έχουμε από εδώ και πέρα στη Φάρμα, αφού το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίζει και θα δίνει ασυλία στον αγαπημένο του παίκτη.

«Από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η Φάρμα, έχει ξεκινήσει στο ηλεκτρονικό site του ΑΝΤ1, μια ψηφοφορία δημοφιλίας για όλους τους παίκτες. Η ψηφοφορία αυτή δεν επηρεάζει την μονομαχία της αποχώρησης. Με αυτή την ψηφοφορία οι τηλεθεατές έχουν πλέον τη δυνατότητα να δώσουν ασυλία στον αγαπημένο τους παίκτη για την εβδομάδα που τρέχει. Ο παίκτης αυτός δεν θα μπορεί να ψηφιστεί ούτε για υπηρέτης ούτε για μονομάχος. Η ανακοίνωση αυτή θα γίνει αμέσως μετά τον αγώνα αρχηγίας.», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μετά από ψηφοφορία των παικτών δεύτερος υποψήφιος για την αρχηγία είναι ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Στον αγώνα, ο Θανάσης Πάτρα κατάφερε να κερδίσει και έτσι αυτή τη βδομάδα θα είναι ο νέος αρχηγός της Φάρμας. Μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες την απόφαση του κοινού και πιο συγκεκριμένα εκείνον που παίρνει την ασυλία.

Ο πιο δημοφιλής παίκτης για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, με τον ίδιο να μην το περιμένει και να το πανηγυρίζει έξαλλα.

Τέλος, ο Θανάσης Πάτρας, κλήθηκε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο για αυτή την εβδομάδα ανάμεσα στους δύο υπηρέτες. Ο αρχηγός έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην Κυριακή Κατσογρεσάκη και τον Ντούπη και τελικά η όμορφη αεροσυνοδός θα είναι η πρώτη μονομάχος, κάτι που δεν άρεσε στις γυναίκες καθώς και αυτή τη βδομάδα η αποχώρηση θα είναι γένους θηλυκού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα στο χωριό: Η ημερομηνία ορόσημο για τις αποφάσεις και τα σενάρια που είναι στο «τραπέζι»