MEDIA

Η Φάρμα: Χαμός στο παιχνίδι – Οικειοθελείς αποχωρήσεις, επιστροφές και οι δίδυμες καλλονές

Η Φάρμα

Η Φάρμα: Τα πάνω – κάτω ήρθαν στο ριάλιτι περιπέτειας

Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ήταν αυτό της Φάρμας που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/4).

Λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων που είχαμε δει μέχρι τώρα στο παιχνίδι, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ανακοινώσει πως ένας παίκτης που είχε αποχωρήσει, θα επέστρεφε στη Φάρμα και έτσι έγινε.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέστρεψε στο παιχνίδι και επιλέχθηκε με βάση την ψηφοφορία του κοινού, καθώς αυτός ήταν ο πιο δημοφιλής από όσους είχαν αποχωρήσει.

Ο γνωστός ηθοποιός γύρισε στη Φάρμα με τον σάκο του στους ώμους και μόλις τον αντίκρισαν οι συμπαίκτες του ξετρελάθηκαν από τη χαρά τους.

Μάλιστα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έπεσε στην αγκαλιά του φωνάζοντας: «Μιχάλη. Το είπα, το είπα εγώ ότι θα έρθεις σπίτι. Μιχάλη, σου έχω ετοιμάσει το κρεβάτι σου. Το ήξερα, το είπα σε όλους ότι θα έρθεις. Πάρε με αγκαλια. Πάρε με αγκαλιά».

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς. Στην ανακοίνωση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό στους συμπαίκτες του, επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγος χωρίς όμως να κάνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

«Φεύγω. Έχω ένα θέμα γενικά. Δεν έγινε κάτι. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, απλά είναι κάτι σοβαρό. Μπορείς να με βοηθήσεις Μαρία να μαζέψω τα πράγματά μου; Δεν είναι απόφαση. Είναι ένα σύνολο προβλημάτων που έχω και πρέπει να φύγω» είπε στους συμπαίκτες του, ο Τάσος Ξιαρχό.

Στη Φάρμα είχαμε ακόμα δύο νέες εισόδους που σίγουρα οι άνδρες θα χαρούν πολύ. Στο ριάλιτι περιπέτειας μπήκαν οι δίδυμες Έλενα και την Φένια Τσικιτίτου, έτοιμες να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία μακριά από τις ανέσεις της εποχής και με σκοπό να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Μαρία Μιχαλοπούλου και Ειρήνη Κολιδά ήταν οι δύο μονομάχοι γι’΄αυτή την εβδομάδα και έδωσαν τη δική τους μάχη για παραμονή στο παιχνίδι. Εκείνη που τα κατάφερε ήταν η Ειρήνη όμως κάπου εκεί έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, αποφάσισε να φύγει και να επιστρέψει στο παιδί της. Έτσι εκείνη που παρέμεινε στο ριάλιτι περιπέτειας, ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση «Μεγάλη Εβδομάδα»: Όλο το σχέδιο της ΕΛΑΣ για να τηρηθούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού