MEDIA

Η Φάρμα: Οι αποκαλύψεις του Τάσου Ξιαρχό για τα ζευγάρια και την ερωτική πράξη στο ριάλιτι

Η Φάρμα

Η Φάρμα: Όλα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό»

Ο Τάσος Ξιαρχό το Σάββατο που μας πέρασε ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του στη «Φάρμα» ότι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Το πρωί της Δευτέρας (26/4) ο γνωστός χορευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε στα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 και έκανε αρκετές αποκαλύψεις.

«Η Κατσογρεσάκη που έχει γυρίσει όλον τον κόσμο, τον Ντούπη θα κοιτάξει; Παίζει αγώνισμα και μέσα στον αχυρώνα και απέξω…Θέλει να αρέσει. Δεν πήγε πχ στον Βασίλη γιατί θα είχε λόγο. Μπορεί να ήταν καπαρωμένος από άλλη πλευρά. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται… Υπάρχουν πολύ ωραία πράγματα εκεί μέσα. Κάποιος δεν κάνει καλό μοντάζ σε αυτή την εκπομπή… Θα ήθελα να έρχει γίνει σeξ στη Φάρμα.

Ο Ντούπης έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα άσχημα. Επειδή η Κατσογρεσάκη ντρεπόταν όταν μπήκα, εγώ την σιγόνταρα, του την έλεγε πολύ ωραία. Η Κυριακή δεν το εκμεταλλεύεται, απλά είναι σε ένα ριάλιτι και κάνει ότι πιστεύει σωστό.», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Τροιζηνία: Νεκρός δικηγόρος στο μπαλκόνι του σπιτιού του με τραύμα στο κεφάλι