MEDIA

Η Φάρμα: «Βόμβα» με τους δύο μονομάχους - Χαμός με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Στράτος Τζώρτζογλου

Η Φάρμα: Ποιοι θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι περιπέτειας; 

Εντάσεις και εκπλήξεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές σε ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας.

Ο Βασίλης Μαντζουράνης ο οποίος αποχώρησε τελευταίος από το παιχνίδι, επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, ενώ μετά από ψηφοφορία, δεύτερος βγήκε ο Θανάσης Πάτρας.

Οι δύο άντρες μπήκαν στο στίβο μάχης με τον πρώτο να καταφέρνει να κερδίσει την αρχηγία για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο δημοφιλέστερος παίκτης της εβδομάδας, ο οποίος έχει και ασυλία, είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο αρχηγός επέλεξε για υπηρέτες τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Φένια Τσικιτίκου, με τον ηθοποιό να βγαίνει πρώτος μονομάχος από τον Βασίλη. Για πρώτη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε σε αυτή τη θέση, καθώς τόσες βδομάδες έβγαινε ο δημοφιλέστερος παίκτης της Φάρμας.

Οι υπόλοιποι άνδρες μονομάχησαν για να κερδίσουν την ασυλία, πέρα του Μιχάλη Ιατρόπουλου, και νικητής ήταν ο Κώστας Γκρέκας. Ο Στράτος Τζώρτζογλου έπρεπε να επιλέξει το δεύτερο μονομάχο όπου θα παλέψουν και για την παραμονή τους στο παιχνίδι και αυτός είναι ο Ντούπης.

Έξαλλος ο Τζώρτζογλου

Εκτός εαυτού βρέθηκε, για άλλη μια φορά στη Φάρμα, ο Στράτος Τζώρτζογλου, με λόγια που μεταφέρθηκαν στον Μιχάλη Ιατρόπουλο και στο κάδρο φαινόταν ο ίδιος.

Ο Βασίλης Μαντζουράνης μετέφερε στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο ότι ο Στράτος είπε να προσέχουν τον Μιχάλη, κάτι που αρνήθηκε ο πρώτος ότι ειπώθηκαν με αυτόν τον τρόπο.

Ο Στράτος μίλησε για υπόγειες κινήσεις από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο κι ότι προσπαθεί να διχάσει μέσα στην Φάρμα και στην συνέχεια ξεκίνησε να ωρύεται για να βρει το δίκιο του: «Πήγε και με κάρφωσε ότι ρουφιάνεψα, πάρτε τώρα τον Βασίλη, τον αρχηγό σας… Πήγε να πιάσει όλους τους άλλους εκτός από εμένα και τον Μιχάλη. Όποιος πιάνει εμένα στο στόμα του, ότι είμαι διαχωριστικό στοιχείο… Αυτά πρέπει να απαντηθούν. Εκεί βρίσκεται η σπιουνιά για να το μάθουν όλοι.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Η Ελλάδα… ανοίγει! Το χρονοδιάγραμμα για πολιτισμό, αθλητισμό, τουρισμό, αγορά