MEDIA

Στράτος Τζώρτζογλου: Πριν τη «Φάρμα» δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου

Στράτος Τζώρτζογλου

Σε αποκαλύψεις για τους λόγους που τον έφεραν στη «Φάρμα» προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου

Για την «Φάρμα», την περίοδο του lockdown αλλά και για όλη τη ζωή του μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι στην περίοδο της καραντίνας πήρε 15 κιλά από τις «λαχταριστές μαγειρικές» της γυναίκας του αποκαλύπτοντας ότι τα έχασε στη «Φάρμα».

Οι ημέρες του lockdown, πάντως, δεν ήταν εύκολες για τον Στράτο Τζώρτοζλου καθώς είχε «παγώσει» το επάγγελμά του.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, έφτασε σε τόσο άσχημη οικονομική κατάσταση ώστε να μην μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του.

Εξήγησε, δε, ότι αυτός ήταν ο ένας από τους δύο λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να πάει στη «Φάρμα» σε συνδυασμό με τη θέληση να ξεπεράσει τον χαμό της μητέρας του.

«Πριν πάω στη ‘Φάρμα’ το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορονοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου θα πάω να σκουπίζω πατώματα» είπε χαρακτηριστικά.

Εξομολογήθηκε ότι δεν έχει δει επεισόδια από τη «Φάρμα» και αυτό διότι δεν θα ήθελε να χαλάσει την εικόνα των παιδιών στο μυαλό του και να μπει στο τρυπάκι να απαντά σε ερωτήσεις.

«Θέλω να προστατεύσω την εικόνα τους και τη σκέψη του και δεν ήθελα να βγω και να λέω διάφορα. Βγήκα σε κατάσταση αγάπης και κατανόησης» είπε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας τον απολογισμό της ζωής του νιώθει ευτυχισμένος με όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Και πιο περήφανος από όλα είναι φυσικά για τον γιο του Αλκιβιάδη, που κατάφερε με πολλούς κόπους να τον σπουδάσει στην Αμερική.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ: Πύρινη κόλαση σε Κορινθία και Αττική - Ανεξέλεγκτα τα μέτωπα