MEDIA

Big Brother: «Πάγωσαν» οι νέοι παίκτες – Έκαναν την είσοδό τους οι «παντρεμένοι» (video)

Big Brother: «Πάγωσαν» οι νέοι παίκτες – Έκαναν την είσοδό τους οι «παντρεμένοι» (video)

Big Brother: Νίκος και Σοφία βγήκαν από το Secret Room, όμως πλέον έχουν μία μυστική αποστολή

Νίκος Τσίρλης και Σοφία Αλεξανιάν είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπήκαν στο Big Brother από την Παρασκευή (3/9), όμως μέχρι και χθες βρίσκονταν στο Secret Room.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/9) ακούσαμε τον Big Brother να τους ανακοινώνει πως θα μπουν κανονικά στο σπίτι αλλά θα έχουν μία μυστική αποστολή. Οι δύο παίκτες θα πρέπει να παίξουν το ρόλο του ζευγαριού και μάλιστα του παντρεμένου, μέχρι ο «Μεγάλος Αδερφός» να τους πει να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Μάλιστα, στους παίκτες δόθηκαν βέρες, αλλά και μία ώρα χρόνος ώστε να φτιάξουν μία ιστορία για τη ζωή τους ώστε να λένε κοινά πράγματα στους παίκτες. Μόλις τους ανακοινώθηκε αυτό, οι παίκτες «πάγωσαν» όμως στη συνέχεια κατέστρωσαν το σχέδιό τους ώστε να βγει η αποστολή που τους δόθηκε.

Big Brother: Ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Στο αγώνισμα που έγινε την πρώτη εβδομάδα αρχηγός ήταν η Σύλια για τον φετινό κύκλο. Αυτή τη φορά όμως η ίδια παρέδωσε τον τίτλο αλλά και όλα τα προνόμια που έχει ο ρόλος ενός αρχηγού.

Πιο συγκεκριμένα, η χθεσινή δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη αφού χρειαζόταν καλή φυσική κατάσταση, έξυπνους ελιγμούς και τύχη! Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν να πάρουν την ασυλία της εβδομάδας. Ένας όμως θα μπορούσε να βγει νικητής.

Μάλιστα, στον τελικό για την ανάδειξη του νικητή αναμετρήθηκαν ο Στέφανος, ο Κώστας και ο Νίκος, με τον τελευταίο να κερδίζει την αρχηγεία και να επιλέγει να πάρει στο δωμάτιο του αρχηγού τον Στέφανο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα - Άνεμοι έως 9 μποφόρ

Ακρίβεια: Ποιος θα βάλει φρένο; Από τρόφιμα, ρεύμα, καύσιμα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και αυτοκίνητα

Αυτοκτονία στη Ραφήνα: Ο ταλαντούχος ζωγράφος που έγινε μητροκτόνος και αυτόχειρας