MEDIA

Big Brother: Η Γιώτα «άδειασε» τους συμπαίκτες της – «Έδειξαν τις προθέσεις τους με έρωτα και…»

Big Brother: Η Γιώτα «άδειασε» τους συμπαίκτες της – «Έδειξαν τις προθέσεις τους με έρωτα και…»

Big Brother: Η 38χρονη που αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα 

Στο επεισόδιο της Τρίτης (7/9) είδαμε τη Γιώτα να αποχωρεί οικειοθελώς από το σπίτι του Big Brother, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Η 38χρονη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο «Love It» και «άδειασε» μερικούς από τους συμπαίκτες της, με μόνο δυο τρεις να είναι αυτοί που ουσιαστικά είπε πως συμπαθεί.

«Το Big Brother είναι κάτι που το είχα δει πολύ παλιά, πέρσι είδα πολύ λίγο, δεν το μελέτησα όπως κάποιοι άλλοι, μου δόθηκε η ευκαιρία, την άρπαξα, αν δεν το έκανα θα μου έμενε απωθημένο», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή Love It.

«Τα παιδιά έδειξαν τις προθέσεις τους και με έρωτα και με καυγάδες. Ο Κώστας είναι ο πρώτος άνθρωπος που ήρθα πολύ κοντά στο παιχνίδι, ήμουν η πρώτη που έκανε κουμπάρα, αλλά το τελευταίο διάστημα κατέληξε να είναι άλλη η κουμπάρα του. Δεν απομακρυνθήκαμε τελείως, απλά το είχα πει και στον Κώστα ότι επειδή και αυτός είναι πολύ έντονος, όταν θα είχε ένα πραγματικό πρόβλημα θα ήμουν εκεί γι αυτόν. Για τα άλλα που δεν είναι σημαντικά για εμένα, υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που ήθελαν τηλεοπτικό χρόνο».

Δείτε τι άλλο είπε η Γιώτα στο παρακάτω βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Σεμεδο: Τι αναφέρει η μητέρα της 17χρονης- Το μήνυμα στο Instagram του Σεμέδο και τα βίντεο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες - Οι περιοχές που θα πληγούν

Σχολεία-Γκάλοπ: Συμφωνείτε με τo να μένουν ανοικτά τα τμήματα μέχρι να νοσήσει το 50%+1 των μαθητών;