MEDIA

Big Brother: Η Ανχελίτα… τρέμει! Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή που μπήκε στο σπίτι (photos)

Big Brother: Η Ανχελίτα… τρέμει! Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή που μπήκε στο σπίτι (photos)
Instagram: violette_aresti

Big Brother: Δείτε την εντυπωσιακή Βιολέτα Αρεστή

Από την αρχή του φετινού Big Brother, εκείνη που είχε εντυπωσιάσει τον ανδρικό πληθυσμό ήταν ξεκάθαρα η Ανχελίτα. Η 25χρονη με την εξωτική της ομορφιάς και τις «πλούσιες» καμπύλες, έκανε τους άνδρες να «κολλήσουν» μαζί της, φαίνεται πως πλέον όμως θα έχει… ανταγωνισμό.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/10), είδαμε να μπαίνουν στο σπίτι τρεις νέοι παίκτες. Η γυναίκα της… παρέας, ήταν η Βιολέτα Αρεστή που με το… καλησπέρα τράβηξε τα ανδρικά βλέμματα.

Η 27χρονη ζει γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Κύπρο και εργάζεται ως μεταφράστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από τη Βουλγαρία και γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία όπου σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από το διαζύγιο των γονιών της το οποίο ήταν αρκετά επώδυνο. Μετά τα 18, έφυγε για σπουδές στη Βουλγαρία, όπου σπούδασε Αγγλική φιλολογία. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έχει ζήσει σε πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου όπως Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία και Ισπανία. Στο Λονδίνο, όπου ζούσε για δυόμισι χρόνια, εργαζόταν ως μοντέλο σε καταστήματα καλλυντικών γνωστών οίκων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Στα προσωπικά της είναι αρκετό καιρό μόνη γιατί η τελευταία της σχέση έληξε άδοξα.

Δείτε φωτογραφίες της εντυπωσιακής Βιολέτας και σίγουρα θα καταλάβετε πως πλέον η Ανχελίτα έχει έντονο ανταγωνισμό...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: Σήμερα οι κρίσιμες καταθέσεις των γιατρών - Τι θα υποστηρίξουν

«Έπεσε» το Facebook: Αυτή ήταν η αιτία για το παγκόσμιο blackout

«Εunomia 2021»: Η άσκηση που ταπείνωσε τους Τούρκους – Τετραμερής ασπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο