MEDIA

Survivor Spoiler (04/01): Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Βαλάντη – Όλη η αλήθεια

Survivor Βαλάντης
Αρνητικός πρωταγωνιστής στο Survivor ο Βαλάντης.
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: «Φουντώνουν» οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση του Βαλάντη από το παιχνίδι.

Μέσα σε τεράστια ένταση συνεχίζει το Survivor, καθώς η ομάδα των Διάσημων έχει γίνει άνω – κάτω από τη συμπεριφορά του Βαλάντη. Ο γνωστός τραγουδιστής τα έχει βάλει… με όλους και με όλα στον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα το γεγονός ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση να μην προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη.

Η έντονη κόντρα του τόσο με συμπαίκτες του, όσο και με τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές, φαίνεται πως του έχει κοστίσει αρκετά σε δημοφιλία στις τάξεις της ομάδας των Διάσημων. Ο Βαλάντης, εν τω μεταξύ, αγωνιστικά δείχνει να δυσκολεύεται πάρα πολύ ενώ πρόσφατα είχε κι ένα λιποθυμικό επεισόδιο που ανησύχησε τους πάντες.

Έτσι, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο έντονες φήμες για οικειοθελή αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή να ανακοινωθεί στο επεισόδιο που έχει προγραμματιστεί να γίνει η επόμενη αποχώρηση. Ο Βαλάντης, έτσι κι αλλιώς, είναι υποψήφιος και δεν φαίνεται να τον… λατρεύει και τόσο το κοινό αν αναλογιστεί κανείς και τα σχόλια που υπάρχουν σε βάρος του.

Συνεπώς, δεν θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη η πιθανότητα να αποχωρήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από το Survivor ο δημοφιλής τραγουδιστής ο οποίος έχει γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής των τελευταίων επεισοδίων…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Τι θα ισχύσει για τα τεστ

Τι σημαίνει όταν το self test δείχνει μια αχνή γραμμή

Γαλλία: Συναγερμός από την εμφάνιση νέας μετάλλαξης από το Καμερούν - Τι ξέρουμε μέχρι τώρα