MEDIA

Survivor: «Μυρίζει μπαρούτι» στους Μαχητές – Οι τρεις υποψήφιοι και το φαβορί για αποχώρηση

Survivor: «Μυρίζει μπαρούτι» στους Μαχητές – Οι τρεις υποψήφιοι και το φαβορί για αποχώρηση

Survivor: Οι Μαχητές θα χάσουν έναν παίκτη την Τετάρτη (2/2) και τα νεύρα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/1) στο Survivor είδαμε μία μικρή… επανάληψη της Κυριακής (30/1). Οι Διάσημοι κέρδισαν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ξανά με το ίδιο σκορ (10-3) και έχοντας πάρει πέντε συνεχόμενες νίκες, πάνε σήμερα για να πάρουν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο τα πράγματα δείχνουν να μην πάνε καθόλου καλά. Για πρώτη φορά φέτος, η διαδικασία αποχώρησης αφορά μόνο τους Μαχητές, καθώς τρεις παίκτες βρέθηκαν στον τάκο. Ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ χθες (31/1) η ομάδα ψήφισε τον Ανδρέα Ματθαιακάκη και ο Σπύρος Μαρτίκας ως κάτοχος ατομικής ασυλίας έδωσε την Άσπα.

Ο «πόλεμος» εναντίον του Κατσαούνη συνεχίζεται στη μπλε ομάδα, αν και χθες ακούσαμε στο συμβούλιο σχεδόν όλους τους συμπαίκτες του να αναφέρουν πως τον ψήφισαν για να συνετιστεί και όχι -τελικά- για να αποχωρίσει. Κίνηση στρατηγικής ή αλήθεια; Αυτό θα δείξει στην πορεία.

Το -σχεδόν- σίγουρο είναι ένα. Ξεκάθαρο φαβορί για αποχώρηση είναι ο Ανδρέας. Μπορεί να βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι, όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, ούτε αγωνιστικά (λόγω και του τραυματισμού του), ούτε έχει κάνει γκελ στο κοινό με τη συμπεριφορά του.

Η Άσπα μπορεί να μην είναι τόσο δυνατή όσο ο Κατσαούνης, όμως βρίσκεται ήδη από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο και έχει κερδίσει ήδη θαυμαστές και θαυμάστριες. Οπότε θα τολμήσουμε να πούμε -χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα προς το παρόν- πως ο Ανδρέας θα αποχωρήσει.

Όπως γνωρίζουμε όλοι όμως, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Λέτε να δούμε ξανά μία;

Survivor Spoiler 1/2 «Κατάλαβαν ότι αν φύγω δεν θα πάρουν ούτε έπαθλο και θα μείνουν νηστικοί»

H υποψηφιότητα για αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη εξακολουθεί να προκαλεί αναταράξεις στις τάξεις των Μαχητών.

Οι τρεις υποψηφιότητες προς αποχώρηση από τους Μαχητές στο Survivor μετά και τη νέα ήττα τους το βράδυ της Δευτέρας εξακολουθούν να προκαλούν αναταραχή στην ομάδα των «μπλε» στον Άγιο Δομίνικο.

Τη μεγαλύτερη αναστάτωση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκαλεί η επιλογή να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση με 8 ψήφους ήδη από το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ο αγρότης των Μαχητών στο Survivor σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του για αποχώρηση ακούγεται να λέει «σου λέει ας μείνουμε εμείς εδώ οι παλιοί για να ξαναβγάλουμε τον Γιώργο στον τάκο μετά από 3 εβδομάδες και να βάλουμε τον Αντρέα και την Άσπα που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος».

«Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί μαζί μου και όλοι ήθελαν να στηρίξουν τον Γιώργο γιατί ήταν ο μικρός αδερφός. Ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν, ούτε πιστεύω ότι μου έχουν μεγάλη αγάπη και συμπάθεια» συνεχίζει την κριτική του ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Κατάλαβαν ότι αν φύγω δεν θα πάρουν ούτε έπαθλο ούτε θα φάνε τίποτα και θα μείνουν νηστικοί» κατέληξε στο σχόλιό του ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Έτοιμος να επιστρέψει! Τι απόφαση θα πάρει η παραγωγή; (videos)