MEDIA

Survivor: Μαχητές υπό διάλυση – Σήμερα η μεγάλη ανατροπή (videos)

Survivor: Μαχητές υπό διάλυση – Σήμερα η μεγάλη ανατροπή (videos)
Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα
Instagram: survivorgreece

Survivor: Ακόμα μία νίκη για τους Διάσημους που έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα της μπλε ομάδας – Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

Η αποχώρηση των Βαλάντη και Βισκαδουράκη και η έλευση του Άρη Σοϊλέδη, μόνο καλό φαίνεται πως έκαναν τελικά στους Διάσημους.

Την έκτη συνεχόμενη νίκη τους πήρες χθες (1/2) η κόκκινη ομάδα, που έχει «ισοπεδώσει» τους Μαχητές. Όλα τα έπαθλα της εβδομάδας (φαγητών, ασυλίας, επικοινωνίας, sport game) πήγαν στους Διάσημους και απόψε οι «μπλε» θα χάσουν και έναν παίκτη.

Μετά τους δύο αγώνες ασυλίες όπου οι «κόκκινοι» κέρδισαν με 10-3, χθες (1/2) στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, επικράτησαν με 10-2!

Στη συνέχεια, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας άκουσαν ηχογραφημένα μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτό το έπαθλο, δεν έλειψε η συγκίνηση…

Το δεύτερο αγώνισμα που ήταν κάτι σαν… beach handball είχε έπαθλο φαγητό. Ο κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας θα απολάμβανε δύο hot dog με τηγανιτές πατάτες.

Νικητές για μια ακόμα φορά αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με σκορ 8-2, ρίχνοντας στα τάρταρα την ψυχολογία των Μαχητών.

Survivor Spoiler 2/2: Απόψε σκάει η «βόμβα»

Μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να δούμε στο Survivor καθώς όλα δείχνουν ότι στο παιχνίδι παραμένει ένας παίκτης που τα προγνωστικά τον είχαν ως τον πρώτο επιλαχόντα για αποχώρηση!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήδη έχουν γίνει ευρέως γνωστές και παίζουν σε διάφορες ιστοσελίδες, από το Survivor την Τετάρτη δεν αποχωρεί αυτός που όλοι θεωρούσαμε φαβορί. Κοινώς, ο Ανδρέας, αν και με ελάχιστο χρόνο παρουσίας στον Αγιο Δομίνικο κατόρθωσε να βγάλει νοκ άουτ την Ασπα και να διασφαλίσει τη συνέχιση της παραμονής του στο Survivor.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dokari.gr, η μεγάλη ανατροπή είναι γεγονός και αυτή που θα δούμε την Τετάρτη να αποχωρεί από το Survivor θα είναι η Ασπα.

Πάντα, με τον αστερίσκο, πως δεν θα «ξυπνήσει» παράξενα ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να επιλέξει να κάνει χρήση της πράσινης κάρτας, δηλαδή της χορήγησης... χάρης στην Ασπα. Θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να συμβεί, αλλά επειδή μέχρι στιγμής τα έχουμε δει όλα (κυριολεκτικά) στο φετινό Survivor, κρατάμε και μικρό καλάθι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 2/2: Οργισμένοι οι Μαχητές με την Μυριέλλα - «Είπε ψέματα για να μας διαλύσει»