MEDIA

Άγριες μέλισσες Spoiler: Αυτή θα είναι η κατάληξη των ζευγαριών της σειράς

Άγριες μέλισσες Spoiler: Αυτή θα είναι η κατάληξη των ζευγαριών της σειράς
Έρωτες, χωρισμοί και γάμοι στο Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Πολλά από τα ζευγάρια που μέχρι σήμερα βλέπουμε μαζί, χωρίζουν και ο καθένας ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους.

Τα προβλήματα και οι ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών στις Άγριες μέλισσες δεν τελειώνουν. Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σειράς πολλά από τα ζευγάρια που μέχρι σήμερα βλέπουμε μαζί, χωρίζουν και ο καθένας ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους.

Η Ρένα και ο Νικηφόρος φαίνεται πως δεν θα καταφέρουν να είναι μαζί και θα χωρίσουν, αν και η Μυρσίνη θέλει να τους δει παντρεμένους και κάνει τα πάντα για αυτό. Όπως θα δείτε ο Νικηφόρος θα ξαναδώσει μια ευκαιρία στη σχέση του με την Ασημίνα, που δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά. Τα ένοχα μυστικά που βαραίνουν την οικογένεια των Σεβαστών κάνουν την Ρένα να εγκαταλείψει την κάθε προσπάθεια για να φτιάξει τις σχέσεις της με τον Νικηφόρο.

Η Κορίνα στο πλευρό του Μπάμπη Βαμβακά, τον οποίο και θα παντρευτεί αδιαφορώντας για όλα.

Ο Μελέτης παρασύρεται ξανά στο αμαρτωλό του πάθος για την Πηνελόπη που τον έχει προσεγγίσει για να μάθει από τον ίδιο ποιος είναι ο δολοφόνος του άντρα της.

Ο Δούκας χωρίζει οριστικά με την Αντιγόνη ωστόσο παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τα εγκλήματα που έχει κάνει εκείνη στο γάμο τους και την προδοσία της με τον ίδιο του τον αδερφό.

Ο Παναγιώτης θα εξομολογηθεί τον έρωτα του στην Βιολέτα, αλλά εκείνη θα του εξηγήσει πως δεν μπορούν να είναι μαζί, με τον ίδιο να θέλει να εγκαταλείψει το Διαφάνι μετά από αυτή την απόρριψη ωστόσο ένα γεγονός θα αλλάξει τα μέχρι τότε δεδομένα.

O Zάχος Λυκογιάννης παρά τις προσπάθειες του να χωρίσει την Ελένη με τον Λάμπρο θα αναγκαστεί απογοητευμένος να εγκαταλείψει το Διαφάνι αφήνοντας το ζευγάρι να ζήσει ήσυχα την ζωή του μετά και τα τόσα προβλήματα.

Για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή, το αρχικό σενάριο τους ήθελε να χωρίζουν ωστόσο μετά τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού ίσως το τέλος να είναι ευχάριστο.

Διαβάστε Επίσης:

Άγριες Μέλισσες Spoiler 1/3: Λάμπρος και Πέτρος αντιμέτωποι με έναν μεγάλο κίνδυνο